Šta je novo?

Zlatibor

Neko to odgore vidi sve. Pazite šta radite.
A opremu izgleda samo na rovera znaju da ugrade. Taman posla da je neko iz države kupio koji 500l kako bi se pomoglo umirućoj fabrici.
 
Fora je sto auto treba da nosi 400-500kg neke opreme sto navodno npr. Duster to ne bi mogao sto ima logike ALI zasto svaki auto nosi nepotreban hardware, zasto se slika sa terena ne salje na kontrolno mesto gde bi se vrsila obrada i procesiranje podataka???
 
To će pre biti prečica do pečenja kod Pega i način da se uz taj put prave novi kvadrati. Saobraćaj na tom potezu uopšte nije obiman. Stanite na Sušici i pogledajte koliko kamiona skreće iz pravca Zlatibora ka Višegradu. Samo poneki autobus na izletu sa Zlatibora ka Mokroj Gori.
Time se neće umamjiti saobraćaj u centru, jer taj potez tamo i ne ulazi, već ide pored kao i ostali saobraćaj.
Ujedno, to može biti i pokušaj da se dobije kraća veza sa tim budućim, ako ikad, putem ka Višegradu.
 
IMG_20220603_130129.png
 
 
Шљивовица је село мојих предака. Саобраћај ка Вишеграду је изузетно ниског интензитета, по који туристи који иду до Мокре Горе и локалци и то је то...
 
Jel može neko da kaže kakvo je stanje po pitanju prilaza Semegnjevu posle prošlonedeljne nepogode.
Gde su prekidi puta ?

Drugar kaže da je jedini način jedno 200m posle Komše uzbrdo pa preko Divizbora.
To i nije put već mešavina stene i zemlje sa po jednom velikom zemljanom strminom i uzbrdicom (prolazio tuda pre neku godinu običnim autom, nije baš za one sa slabim srcem).
 
Znači može auto od ž.stanice nagore do sela ?
 
Ima li neko da iznajmljuje vikendicu na nedelju-dve preko leta? Može kontakt privatnim porukama.
 
 
Oko sokolovo zakon. Bentlije da su kupili podrzao bih, a ne one ruzne rovere. Da od**** sa merenja ko ide 61 i da kupe 100 paukova i 5000 oka sokolovih da se prociste ovi napaceni gradovi i primitivni vozaci koji ce "samo nesto da zavrse" i NEMAJU GDE da stanu.
 
Slažem se Niko, nekidan smo se vratili sa ZL, trotoari očišćeni od automobila. Ima nekih oštećenih trotoara po ulicama, nadam se da će da ih saniraju što pre. Nekidan Zlatibor vrvio od ljudi.
 
Ispod dalekovoda je predvidjen parking prostor.

Koliko sam čuo, apartmani oko 40m2 su uglavnom rasprodati.
 
Vrh