Што се тиче попуњености,град делује добро попуњен,али....
Гледам по паркингу око моје зграде ( ја не издајем па ме не тангира ) полупразан је и у августу то не памтим . Налазим се на 250 метара од пешаче зоне,зграда са највећим својим паркингом, једно од најцењенијих зграда на Златибору збго локације,паркинга итд... АЛи ово је први пут да августу да је полупразна ! Суседне зграде исто тако,оне имају мали паркинг и сви су паркирали на тротоарима испред .Сада је тротоар празан ,а нема контоле и даље . Причао сам људима горе који држе разне радње итд,,,Никада гора сезона кажу...
Е сад ,много је разлога за то : По мени кључни разлози су Што јако мало људи иде у ЦГ на море и превелике цене хране и услуга на Златибору !
И још једно занимљиво запажање .По први оут у ово време видим много власника станова да се налазе горе ,дошли на одмор ,а пре у августу су увек издавали и то ми јасно говори каква је ситуација. Чујем и да је хотел Торник у јулу поставио рекорд по малом броју гостију ,незабележено...
Не знам шта да вам кажем што се тиче перспективе .Јасно је да је општина у огромном каналу ,видели сте пре неки дан и како су Ужичани дочекали Стаматовића,тужно је све то сада...а одлично је почео ,много ствари на инфраструктури је урадио негде од 2018 - 2023 рецимо, да је тако наставио ,еееее....али....
Ако се обистини оно из мог претходног поста,крај туризма на Златибору је неминован...