Šta je novo?

Zlatibor

I Peković u Šarićevom klanu?
Proslavljeni košarškaš Nikola Peković prema policijskim evidencijama visokorangirani je pripadnik kriminalne grupe Pljevljaka Darka i Duška Šarića,
a policija je juče oduzela njegov blindirani automobil ....
----------------------------------------

Samo da podsetim - dotični je pre neku godinu kupio plac u centru-centra, plac autobuske stanice, gde se gradi monumentalni blok.
Dakle reč je o krvavim parama.
Dakle, još jednom, pokazala se ispravnom pretpostavka da je gradnja na Zlatiboru rezultat prljavog novca.

Mahom je gradnja u Beogradu rezultat kojekakvih kriminalnih i drugih manipulacija, na Zlatiboru ako uopšte dokažu povezanost je to ta jedna eventualno dve zgrade, ali s obzirom da je košarkaš veći deo svog novca zaradio legalno u sportu, oko 100.000.000$, znači da će u svoje vreme biti lakše sve razrešiti. U Beogradu se više ni ne zna ko sve gde i kako gradi, a o kvalitetu da ne govorimo.

Sin ovog pevača je napravio lepu zgradu na Zlatiboru, i toliko ima kupaca da mu već traže još jednu da izgradi kako bi mogli da kupe. Među kupcima ima dosta naših iz dijaspore kao i onih koji investiciono ulažu

Dogovoreno u Sloveniji, Zlatibor uskoro na evropskoj biciklističkoj ruti...projekat Transdinarika 2

Znači 100 miliona $ je zaradio samo na osnovu plata u Minesoti plus možda 50 do 100 miliona $ od reklama i ostalo...veliki su to novci koji se ne mogu potrošiti ni za nekoliko života, ali možda sam ja "glup" pa bi od toga živeo ko car i tvrdo istrajavao protiv bilo kakvih sumnjivih rabota, pa makar mi kum bio sami Eskobar! Nema sumnje da smo svi mi ovde za to da se stvari pretresu i tačno vidi ko je šta protivzakonito radio, ali nije pošteno ni sad praviti paravan za glavno leglo kriminala koje je u Beogradu. Riba od glave smrdi.
Tako da osim što su kupili taj lepi trougao koji je ruku na srce mogao (i trebao) biti zelena površina, park i sl., nemaju nikakvih drugih uticaja na sam Zlatibor. Nisu toliko važni koliko ih predstavljate

S obzirom da je bio dobar košarkaš trebalo bi ga pitati zašto se malo ne angažuje oko KK Zlatibor, jer su doživeli pravi debakl u Sloveniji :)

Ali ovo nam je sad važno, skraćenje puta do Zlatibora na 2 sata od Beograda...što će opet izvršiti pritisak na tražnju a samim tim i cene 🚀

...i možda ključno pitanje da li će odjednom graditi deonice autoputa Požega - Zlakusa i Zlakusa - Zlatibor ili će prvo samo do Zlakuse

Izgleda da se plan za aerodrom promenio...
Nije, nego se to radi po fazama...zadnja faza je za velike avione tipa Boing 737 i Airbus 320...e ako budu pametni i hrabri pa uzmu kredit i to ubrzaju da preskoče prve faze, to će biti neviđena i ubrzana internacionalizacija Zlatibora. 🚀

Neće znati šta da rade sa parama!

Da li neko moze da mi kaže da li je voda iz vodovoda na Zlatiboru za piće i da li ima puno kamenca?

I bre Aco otkud ti sad pa to!? Zlatibor ima jednu od boljih voda za piće...e sad da je bogata kalcijumom bogata je. Ali onda računaj da je dobra za kosti ;)
Domaći bojleri iz Požege su se dobro pokazali

Nisam ja sumnjao da je loša voda nego, gledao sam omekšivače vode pa ne znam da li je pametno investirati u to da bi se izbegao sav kamenac u sistemu u vikendici... Jer je to problem za odrzavanje, hvala na savetu za bojlere!

Vrh