Власто,
ЈА сам скоро сваки викенд горе ( имам свој апп па па то масовно користим
, а Мира уместо да тражи кључеве од свог друга,иде у глупи Калман ,цццццц :bash: ) и могу ти рећи да још од друге половине августа трају тестирања жичаре . Прво је било обично а половином септембра почела су тестирања под оптерећењем.
Што се тиче радова , фантастично је шта је све урађено и шта се ради. Ево укратко...
-Прави се пешачка стаза све од тениских терена па до хотела Торник ( у првој фази биће до краја улице код пијаце ) и цео тај простор биће под новим бехатоном са подним грејањем.
- Такође урађен је бехатон око оних локала и кафића ,верујем да је то свима парало око као и мени....
- Измештају се сви они киосци са трга у нове планске објекте.-
-Сређује се језеро , спречен је доток прљаве воде из потока од правца насеља Јелена Анжујска и све је то спроведено чак иза Калмана тако да ће језеро импозантно деловати са чистом водом и декоративном расветом када све буде готово.
- Прави се нови пут са стране Пријепоља ка хотелу Торник ( предуслов за другу фазу из тачке 1 )
- Обновљен дечији парк у шумици испод хотела Палисад ,додат је и мали Зип лајн на велику радост деце пре свега моје ћерке
-Прави се спортски парк код хотела Олимп
-Сређују се зелене површине нпр код Палисада,око Језера итд...
-Сређује се плато код чесме.
-Током лета асфалтирана је улица од Палисада све до Калмана ( део од пијаце је потпуно прекопан јер су испод коловоза стављане цеви за одвод поточне воде ,погледај тачку 3 )
- Направљена је нова улица од објекта Нарцис па до центра .
И још много тога....Људи ,заиста нисте свесни колико се горе ради и колико се види бољитак приликом сваког новог одласка...Још само да се уради АП од Прељине до Мире ( Пожеге ) и биће лаганица и за одлазак...
Што се тиче слика,имам милион слика свих тих радова ( посебно су биле занимљиве огромне рупе испод пута где су стављане цеви за одвод поточне воде ) али нисам желео да блокирам форум са тим. Једном сам рекао да више волим информацију како напредују радови или неки сажетак о томе ( што је рецимо Цариброд савршено радио на теми К-10 ,него прегршт фотографија)
Поздрав!