Pala prodaja stanova i renti u BG i NS pa pokušavaju tamo na temi cena da onako izokola blate ulaganje u Kopaonik i Zlatibor, ali džaba, em ih zvanični podaci o povećanju turista demantuju em narod sve više dolazi na Zlatibor znajući da zdravlje i odmor nemaju cenu...
https://www.telegraf.rs/jetset/vest...-na-zlatboru-spokoj-koji-osecam-kada-sam-tamo
Labude pa što si se osetio prozvanim, jer se ja sada osećam prozvan jer sam to spomenuo tamo.
Ajde da prob da obrazložim.
Imam apartman na Kopu a imam i malo zemlje na Zlatiboru to i sam znaš jer sam ti slao ako je neko zainteresovan da prodam jer ne mogu tamo da se bavim trenutno gradnjom kućice i njenim izdavanjem, jednostavno zbog vremena.
Sugerisao sam i govorim često da ne treba da se očekuje neka zarada na planini ako se bavi rentelijerstvom alo se ne trudi.Zato govorim da je za to bolje grad i da izdaju nekome ko će biti tamo 4-6 god ako su studenti i mirni su ili nekim porodicama.
Zbog takvog razmisljanja nekih ljudi i manje cene su ljudi kupovali obicne apartmane u obicnim zgradama na planinama. Nikome se ni ne svidjaju takve zgrade i krenuli su Investitori da štancaju takve zgrade zbog prodaje.
Nakon toga se ljudi čude zašto im ne ide dobro izdavanje ili zašto je tako mala dobit.
Ok i to ima dobru stranu mnogo standardnih i solidnih apartmana po ok ceni za boravak.
To je dobro, jer kada je veća ponuda manja je cena i može više ljudi da boravi tamo.
I sam si mi relao da ne treba gledati to ako se neće posvetiti veća pažnja ka gostima i da treba gledati za ulaganje jaču klasu apartmana, što se i slažem.
To je moja poenta bila.
Bukvalno ovo govorim ljudima koji su hteli pasivan prihod uz malu uloženy cenu za apartmane na planini jer neki od njih su se na neki način pokajali.
Ja im kažem idite i koristite to koliko možete priroda je priroda i čist vazduh je neprocenjiv, zato i kažem da se to isplati ako će se koristiti apartman.