Homer Jay":j5xwccyy je napisao(la):
Priznajem, jeste malo manipulativno. Ali imam opravdanje, kada ukucas Ulica Kneza Milosa u Google...
:kk: Знам за то. И у праву си. Кад тражиш преко нета, ја испаднем блесав....
Међутим, ја говорим уз угла пешака. Одатле, ова улица је заиста тужна. Пробијати се слаломом између кола, која нису паркирана чак ни у низу,бећ комо је како пало напамет и сударати се са људима на бруто, наширем тротоару у Београду је заиста поражавајуће. Уз то, оно јадно дрвеће једва да има мало земље око себе, сваки центиметар асфалтиран...и онда се сетиш предратних фотки, и пожелиш да емигрираш у Барселону....
Ipak, i da poredimo sa Smederevcem, opet je razlika nebo i zemlja. Pa, mi ovde nemamo ni trotoar
Немамо још...
Мислио сам на атмосферу која влада, где су аутомобили једини који имају права на место, и уз то га заузимају бахато, а пешаци су са друге стране, сметала која туда пролазе. Приметићеш и да у Кнеза Милоша само условно имају тротоари, док сам у пракси описао кретање њима. Истоветно је кретању на Смедеревцу.
Ponavljam, slazem se da ulica ne izgleda toliko reprezentativno kao sto bi trebalo, ali mislim da trenutno njeno sredjivanje nije prioritet, tj. ne bih voleo da dodju, dignu ivicnjak, postave behaton i par zardinjera. Ulica Kneza Milosa kada se bude rekostruisala mora da "popije" poprilicno veliku svotu novca kako bi dobila izgled kakav zasluzuje.
Са овим се потпуно слажем. Ови боље да је не дирају, има још да је упропасте а пукну паре. Изглед Булевара им сигурно нећу опростити. У 21. веку праве улицу по мери аутомобилизације која је била 60-их. Бедно.
Такође се слажем да сређивање ове улице дефинитивно није и не треба да буде међу приоритетима, само сам реаговао на коментар о највећем руглу у улици. Мени Генералштаб није највеће ругло, већ тротоари. То је било само мишљење.
A zamerka nije bila licna, svi mi ponekad preteramo na forumu i izlozeni smo replikama ostalih clanova foruma. Za to, uostalom, ovo mesto i sluzi.
Можда није, али је тако изгледала из мог угла. Има доста форумаша који нису рекли нити једну позитивну реч ни на једној јединој теми. Таквих је све више. Из твог коментара, ја испадох један од њих, што признаћеш, није истина. Уз то, дође и следећи @mastercat-ов коментар, да је све више екстремиста на форуму, и мени дигнете притисак....јер погрешно коментаришете на погрешном месту и против погрешне особе.
PS Uprkos svemu, Bejrut jeste poprilicno kul mesto
Знам, нисам мислио ништа лоше о самом Бејруту. Има пар имена која користим у случајевима негативног поређења, Бејрут, Пакистан итд....која не стоје, и свестан сам тога.