Lignjoslav
Beginner
- Učlanjen(a)
- 31.05.2008.
- Pohvaljen
- 3
U zgradu Rada se useljeva Telekom u toku ove godine.
Stvarno??? Pa potrebno je da se završi ta zgrada... Postoji li negde naka zvanična informacija?Lignjoslav":2bq68cq0 je napisao(la):U zgradu Rada se useljeva Telekom u toku ove godine.
Zaposleni iz raznih sluzbi i raznih Telekomovih zgrada po gradu se spremaju za selidbu. I neki clanovi moje porodiceGoldstein":288i2g2a je napisao(la):Stvarno??? Pa potrebno je da se završi ta zgrada... Postoji li negde naka zvanična informacija?Lignjoslav":288i2g2a je napisao(la):U zgradu Rada se useljeva Telekom u toku ove godine.
Postoje vrlo aktivni planovi da se EDB preseli u Blok 20, sredinom prosle godine kada sam ja bio tamo imali su svake 2 nedelje sastanak na tu temu.sizif":2hocakot je napisao(la):Sad jos samo da se i ljudi iz Elektrodistribucije Beograd dosete da imaju zgradu pored ex-Rada (ona od braon mermera) koja na zavrsetak ceka priblizno isti broj godina.
спречава их читаво једно насеље, имаш тамо можда четири-пет улица паралелно са савом, иначе је тај део н. београда званично блок 18. питам се како та локација није одабрана за сава центар када је грађен. тада би град макар делом сишао на реку...Sawovsky":279zl646 je napisao(la):Ma ceo potez uz obalu od gazele do brankovog i sa shumadijske i sa sremske strane imao tako nenormalan potencijal, da je prosto tuzno shto se to ne iskorishtjava.
Razumem problem sa prugama,sa bg strane, ali shta ih sprechava da krenu sa NBG strane?
Svaka čast svima ali ja znam nekoliko ljudi koji rade u telekomu i koji idu ujutru na posao a kući su do 12 h i još mi kukaju kako su se zadržali dugo na poslu :notok:mt:s":2krh0lrz je napisao(la):Sve je to lepo sto ste naveli ali sada ce nas par hiljada da se cima i da ide na posao preko mosta. Da ne kazem da ce guzva preko Gazele i Brankovog biti jos zesca posle 16h svakog radnog dana... Inace jos uvek nema potvrdjene informacije za zgradu "Rad-a", samo se zna da se trazi lokacija na NBG-u.... ali cisto sumnjam da ce to biti ove godine... :notok: