markoBrankovic
Novice
- Učlanjen(a)
- 10.03.2022.
- Pohvaljen
- 0
takodje zna li se da li ce ovaj investitor zidati jos nesto u Srbiji ?
Vredi, ne znam kakvo otkazivanje druge faze ima veze sa samom cenom ? Obzirom da su Izraelci preuzeli ostatak placaStatus radova od juče
Pitanje: Da li Zepterra vredi 300e više od Savade, a pogotovo sada kada je faza 2 otkazana (ako se ne varam)?
Kakva zabeležba...? Ovo je normalno i kada neko upisuje hipoteku za stambeni kredit.Ponovo je uspostavljena zabelezba. Da li ima neko ima informaciju o čemu se radi?
Da, lepo su to sve uklopili.Svidja mi se izvedba klima na fasadi.
Sto ste kupili stan tu? Sve ovo sto ste naveli, sem boje zidova u hodniku, se znalo na pocetku.Kakvo izivljavanje od strane investitora , projektnog biroa , dizajnera , prodajnog centra I svih struktura umesani u ovaj nazovimo projekat.Nema stavke u kojoj nisu omasili na stetu kupaca,pocevsi od toga da kupci nisu imali mogucnost odabira plocica , boje , najeftiniji bojleri , Klime , ograda na stubistu iz vremena crne metalurgije, neugledna , prehistorijska ,sramota za dizajnera , i najnovije , zidovi u hodnicima , mora da je visak matrijala sa neke okolne farme , ponovo bravo za tim , ubili su u nama svaku pomisao na renomirane proizvodjace, dobavljace i materijale. Kombinacija kina -srbija i za nekoga besplatni kvadradi i profit na stetu kupaca. Cudno u svemu kako je sve izrezirano I precutno odobreno , bez da se pozovu na odgovornost .
Nije, ne siri dezinformacije.Sto ste kupili stan tu? Sve ovo sto ste naveli, sem boje zidova u hodniku, se znalo na pocetku.
Nisam video ni jedan render unutrasnjosti, niti mi je pokazan ni u jednom trenutku od strane prodaje i dalje ne znamo kako ce unutrasnjost da izgleda, osim da ce biti minimalistički i sofisticarni dizajn uz najkvalitetnije materijale.Izvinjavam se ali sta se to tacno nije znalo od stvari koje je "Savo" naveo?