Hvala, procitao sam, samo mi je nelogicno da se u zabelezbi iz 2019. godine spominje odluka iz sredine 2021., 2 godine kasnije.Pogledaj stranu 17.
80% Izgradjenosti je vec postignuto, a pustanje kredita ide kada se zatvori cela fasada, sto se tice panela znam da su rekli da je bilo kasnjenje i da su se fokusirali na unutrasnje radove zbog togaHvala, procitao sam, samo mi je nelogicno da se u zabelezbi iz 2019. godine spominje odluka iz sredine 2021., 2 godine kasnije.
Pricao sam sa savetnicom u banci, dok se ta zabelezba ne resi, banka najverovatnije kredit nece pustiti, kao sto je receno.
Otud tu zabelezbu povezujem sa kasnjenjem fasade, jer nema svrhe da izdaju potvrdu o 80% izgradjenosti pa da bude problema sa odobravanjem kredita, ovako imaju izgovor da nesto kasni i nije do njih. To je moje razmisljanje.
Ocekivao bih da kreditni kupci dobiju potvdu o izgradjenosti cim se resi problem sa zabelezbom, pre toga svakako ne, a ocekivao bih i da se ugradnja fasade tada ubrza.
Postoji i nova zabelezba od 06.01.2022., nadam se da je vezana za ovu problematicnu.
U pravu si, nastao je problem oko te zabelezbe i zato se ne izdaje potvrda za kreditne kupce.Hvala, procitao sam, samo mi je nelogicno da se u zabelezbi iz 2019. godine spominje odluka iz sredine 2021., 2 godine kasnije.
Pricao sam sa savetnicom u banci, dok se ta zabelezba ne resi, banka najverovatnije kredit nece pustiti, kao sto je receno.
Otud tu zabelezbu povezujem sa kasnjenjem fasade, jer nema svrhe da izdaju potvrdu o 80% izgradjenosti pa da bude problema sa odobravanjem kredita, ovako imaju izgovor da nesto kasni i nije do njih. To je moje razmisljanje.
Ocekivao bih da kreditni kupci dobiju potvdu o izgradjenosti cim se resi problem sa zabelezbom, pre toga svakako ne, a ocekivao bih i da se ugradnja fasade tada ubrza.
Postoji i nova zabelezba od 06.01.2022., nadam se da je vezana za ovu problematicnu.
Zna li se u vezi cega je zabelezba?U pravu si, nastao je problem oko te zabelezbe i zato se ne izdaje potvrda za kreditne kupce.
Zna li se u vezi cega je zabelezba?
Definitivno po meni stanovi okrenuti ka West65 zgradamaInteresuje me vase misljenje za stanove u Zepterri. Ima nekoliko opcija i meni se nijedna ne svidja previse.
1. Stan prema bulevaru.
2. Stan prema unutrasnjosti zgrade. Deluje mi da ce ceo dan biti u senci.
3. Stan prema Wellportu. Takodje je dobra sansa da bude u senci od nove velike zgrade Wellport 3.
4. Verovatno najbolja opcija da ste okrenuti prema West65 zgradama.
Misljenja?
Ostalo je nesto malo stanova na nizim spratovima. Cena je 3200+.+1 za stranu ka West-u.
Pitanje je samo da li je ostalo nešto interesantno na toj strani?
slazem se, tu jedino resenje ispadne da se plati sta god da je problemSad mi pade na pamet da treba uzeti u obzir azurnost nasih sudova. Kako zabelezba utice na teh. prijem i uknjizbu objekta? Ne verujem da ce dozvoliti useljenje dok se problem ne resi, krediti nece biti odobreni od strane banaka. Ako se postupak bude oduzio, to pogadja sve, i kreditne i kes kupce koji su vec dobar deo cene platili.