[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=862685#p862685:vu6urhzb je napisao(la):
durmanka89 » Uto Jul 06, 2021 5:06 pm[/url]":vu6urhzb]Cestitam na izboru stana buduce komsije. Mislim da ste uzeli najlepsi. Pogled, osvetljenost i spratnost. Nama se taj jako svideo ali smo uzeli 74 kvadrata okrenut ka Westu. Malo nam se vise dopao nas raspored. Mi jos nismo bili u pokaznom stanu, cekamo da bude zavrsen do kraja. Recite mi kako se Vama dopadaju prozori? Preko slike mi se nesto ne svidjaju. Ispred naseg stana su zardinjere pa imaju oni mali prozori koji su naknadno dodati. Videcu kako izgleda uzivo. Mi smo inace sa svim prezadovoljni, profesionalni, tacni, sve je ispostovano do sada. Jedva cekamo useljenje.
Dobar dan komsije,
Kupili smo stan koji gleda ka Westu, 57 kvm, Htela bih da se osvrnem na prozore koji su me malo razocarali sa dodatkom malih prozora ispod, u pokaznom stanu su isti takvi. Ali sve to na staranu, sve izgleda jako lepo, boja parketa i prozora, ceo stan je osvetljen, sve u svemu smo prezadovoljni kupovinom..
Sent from my iPhone using Tapatalk