Bolje je sto se tice slike, ali samo osvetljenje je suvise difuzno, nema direktnog osvetljenja koje bi dalo kontrast. Sve je ujednaceno sekundarnim odbijanjem svetla. To shadow gap svetlo je trbalo da bude samo dopunsko i mnogo uže, a glavno svetlo da budu manji spotlight, i hodnik bi izgledao mnogo bolje. Ovako izgleda kao dnevno svetlo kada je oblacan dan.
Ne čini ti se, full zelena je u pitanju.Mislim da je do fotografije na kojoj je izgledalo kao da su bočno postavljeni široki led paneli a ne da je povučen spušten plafon. Jel boja zidova stvarno vuče na zeleno ili je do foto aparata i balansa belog koji je odvukao boje.
Pozdrav svima,Malo je utihnula tema a s obzirom da se priblizava prodajni dan - pitajte obavezno agente prodaje da vam pokazu gde su postavljeni klima uredjaji za lokale u zgradi. Ranije su se neki cak cudili gde su to dve kladionice
Inace nista od primedbi za stan u medjuvremenu nije reseno, bolje ne isplacujte novac u celosti ukoliko zelite da vam primedbe budu resavane.
Pozdrav svima,
Interesuje me koji su razlozi sto ne zelite lokal kladionice poput Mozzarta koji se otvorio u Zepteri?
Koje su cene sada?Pozdrav svima,jel ima neko informaciju o stanu 2.2 od 60m2,mi smo ga upravo kupili jer je nekom cudnom prilikom ostao slobodan jedini manji stan ima jos velikih u ponudi
Hvala svima
Pozdrav
Taj stan sam ja gledao jos u oktobru i jos par trosobnih prosle godine, nesto mi se nije davalo 3500eur za fus zgradu kojoj plavi garaza.Pozdrav svima,jel ima neko informaciju o stanu 2.2 od 60m2,mi smo ga upravo kupili jer je nekom cudnom prilikom ostao slobodan jedini manji stan ima jos velikih u ponudi
Hvala svima
Pozdrav
na kojoj zgradi na Nbg ne plavi garaza?Taj stan sam ja gledao jos u oktobru i jos par trosobnih prosle godine, nesto mi se nije davalo 3500eur za fus zgradu kojoj plavi garaza.
Meni jos uvek nije poplavilana kojoj zgradi na Nbg ne plavi garaza?
Molim te reci mi u kojoj si zgradi rado bih kupio stan tu moze i na DMMeni jos uvek nije poplavila
3300 sa pdvKoje su cene sada?
Da, kako da ne, poplavila je, eno lezi u vodi, otvoren SPA centar, wellness, u planu su i tobogani... ma samo dok je randomTaj stan sam ja gledao jos u oktobru i jos par trosobnih prosle godine, nesto mi se nije davalo 3500eur za fus zgradu kojoj plavi garaza.
Prijatelju imas slike par stranica unazad na ovoj temi.. Ja sam fizicki bio u toj garazi i video tragove vode.Da, kako da ne, poplavila je, eno lezi u vodi, otvoren SPA centar, wellness, u planu su i tobogani... ma samo dok je random
ne odg mi u kojoj zgradi ti to zivis rad sam da kupim tu stan ne zaje*******avam sePrijatelju imas slike par stranica unazad na ovoj temi.. Ja sam fizicki bio u toj garazi i video tragove vode.
Ovo nije tacno. Nije plavilo ni 2022 ni 2023. Cuo sam da je plavilo 2019, ali to je bilo iz trece ruke.Bukvalno je West poplavio ove godine, zanima me sta je tako kvalitetno odradjeno
Imamo stan u Westu ne znam koja druga treca ruka vam je rekla al dobroOvo nije tacno. Nije plavilo ni 2022 ni 2023. Cuo sam da je plavilo 2019, ali to je bilo iz trece ruke.
Ne nameravam da se doxujemne odg mi u kojoj zgradi ti to zivis rad sam da kupim tu stan ne zaje*******avam se