Ove zgrade vape za obnovom (ciscenje grafita, pranje, krecenje).U parku kod keja masakr. Izgleda juče popodne, nema ih sada.
Pogledajte prilog 170544Pogledajte prilog 170545Pogledajte prilog 170546Pogledajte prilog 170547
Juče sam bio sam sa detetom, hranili smo labudove. Ostala mi je pocepana kesa od kupusa, popijena flaša sa vodom, i još neke maramice. Dete mora i da nosim u ruci. Nemam nikakvih rančeva, sve nosim u ruci do kante koja je prepuna. Sve ostale kante su bile pune. Ja treba sa djubretom u rukama da se šetam?Tako je, nije problem samo neadekvatna kolicina kanti, problem je malo i civilizacijske prirode. Tj ako vidis da je kanta puna znaci ne mozes tu da bacis smece, nosi sa sobom dok ne nadjes gde mozes.
Juče sam bio sam sa detetom, hranili smo labudove. Ostala mi je pocepana kesa od kupusa, popijena flaša sa vodom, i još neke maramice. Dete mora i da nosim u ruci. Nemam nikakvih rančeva, sve nosim u ruci do kante koja je prepuna. Sve ostale kante su bile pune. Ja treba sa djubretom u rukama da se šetam?
Ako znaju da je toplo i da će biti milion ljudi, neka pošalju djubretare koje će se šetati i skupljati kante.