Ocigledno se ceka jos uvek odgovor od Vodovoda, trebalo bi da bude uskoro
Ocigledno se ceka jos uvek odgovor od Vodovoda, trebalo bi da bude uskoro
U ugovoru stoji da ce tehnicki prijem biti zavrsen do 30.5 (isti dan kad i primopredaja).Ni mene nije niko kontaktirao. Isli smo da uzmemo mere i tada smo usput predali zamerke. Primopredaja moze da bude po zavrsenom tehnickom prijemu zgrade koji jos uvek cekamo... tako da ne znam sta se potpisivalo do sad. Po ugovoru imaju jos 2 meseca da sve zavrse pre nego sto pocnu penali.
Pozdrav svima i pitanje za komšije koje su već išle na primopredaju: da li su tuš kabine kao na ovoj slici sa zvaničnog Instagram profila Zemun Viste? Korisnik Blok45 je spomenuo da su oni reklamirali tuš kabinu, nama je rečeno da će kaljeno staklo biti skoro celom dužinom, pa smo iznenađeni izgledom tuš kabine na slici.4. U kupatilu su postavili tuš paravan, a trebali su po opisu tuš kabinu. Reklamirali, do sada nisu zamenili. Kada smo kupovali stan agent je rekao da će biti velike tuš kabine od zida do zida, a dobili smo paravane.
Postoji jedna spoljasnja jedinica ali ona je za obe klime. Mi imamo jednu spoljasnju jedinicu na balkonu i dve unutrasnje jedinice ( dnevni boravak i spavaca soba ).Pozdrav svima i pitanje za komšije koje su već išle na primopredaju: da li su tuš kabine kao na ovoj slici sa zvaničnog Instagram profila Zemun Viste? Korisnik Blok45 je spomenuo da su oni reklamirali tuš kabinu, nama je rečeno da će kaljeno staklo biti skoro celom dužinom, pa smo iznenađeni izgledom tuš kabine na slici.
Pogledajte prilog 200339
Takođe bismo vam bili zahvalni ako bi neko mogao da potvrdi da u veće stanove ugrađuju dva klima uređaja. Naš stan ima dve spavaće sobe i agent nam je prilikom potpisivanja predugovora rekao da će imati dve inverterske Hisense klime, ali sada vidimo samo spoljašnju jedinicu jednog klima uređaja na balkonu. Na sajtu takođe stoji da će veći stanovi imati više klima uređaja, ali nije spomenuto o kojoj kvadraturi je reč.
Pogledajte prilog 200341
Prema info od investitora 06.06.Da li neko zna kad se otvara Maxi?
Mogli su da ugrade paravane od zida do zida sa šiber vratima. Ovo je sigurno mnogo jeftinija varijanta. Ima da nam prska voda pi celom kupatilu prilikom tuširanja.Pozdrav svima i pitanje za komšije koje su već išle na primopredaju: da li su tuš kabine kao na ovoj slici sa zvaničnog Instagram profila Zemun Viste? Korisnik Blok45 je spomenuo da su oni reklamirali tuš kabinu, nama je rečeno da će kaljeno staklo biti skoro celom dužinom, pa smo iznenađeni izgledom tuš kabine na slici.
Pogledajte prilog 200339
Takođe bismo vam bili zahvalni ako bi neko mogao da potvrdi da u veće stanove ugrađuju dva klima uređaja. Naš stan ima dve spavaće sobe i agent nam je prilikom potpisivanja predugovora rekao da će imati dve inverterske Hisense klime, ali sada vidimo samo spoljašnju jedinicu jednog klima uređaja na balkonu. Na sajtu takođe stoji da će veći stanovi imati više klima uređaja, ali nije spomenuto o kojoj kvadraturi je reč.
Pogledajte prilog 200341
Pa da, to je walk in tuš kabinaMogli su da ugrade paravane od zida do zida sa šiber vratima. Ovo je sigurno mnogo jeftinija varijanta. Ima da nam prska voda pi celom kupatilu prilikom tuširanja.
Nama su sva stakla bila oštećena, čekamo da ih zamijene.Da li su vam bili osteceni prozori prilikom pregleda stana? I da li su zamenjeni u tom slucaju??
Da li neko zapravo zna status tehničkog prijema čitavog objekta i kada će biti rešen?U ugovoru stoji da ce tehnicki prijem biti zavrsen do 30.5 (isti dan kad i primopredaja).
Ne znam gde ima dokument da moze da se proveri datum zavrsetka tehnickog prijema. Probili su ga
Pa zapisnik bi trebao da se dobije na licu mesta prilikom primopredaje?Da li je neko dobio fiskalni racun i zapisnik o primopredaji?
Zdravo, mi nismo dobili tagove za otvaranje ulaznih vrata, juče smo bili u prolazu i videli da su vrata bila zaključana.Pozdrav, da li ste uz kljuceve dobili i tagove za otvaranje ulaznih vrata od lamele? Primetili smo da su veceras vrata zakljucana
Pozdrav,Pozdrav,
Da li je neko prikupljao dokumentaciju za povrat PDVa? Da li imate kompletan spisak dokumentacije koji je potreban?
Hvala
Hvala!Pozdrav,
Nisam kupac stana u ovom kompleksu, ali imam spisak potrebne dokumentacije, dobijen direktno u poreskoj centrali u Cara Dušana pre tri meseca
Zdravo, mi smo krenuli sa prikupljanjem dokumentacije (spisak je isti kao sto je dostavio korisnik Lxy), ali od investitora nismo jos uvek dobili nista od dokumentacije, a vi?Pozdrav,
Da li je neko prikupljao dokumentaciju za povrat PDVa? Da li imate kompletan spisak dokumentacije koji je potreban?
Hvala