amsterdam123
Beginner
- Učlanjen(a)
- 10.10.2022.
- Pohvaljen
- 26
Zadnja informacija koju sam dobio je useljenje krajem februara.
Mozete li podeliti sa nama sta je u haosu?@KatarinaP Ćao! Ja sam obilazila više puta gradilište, kao i stan, mada iskreno, možda i bolje da nisam, ne bih videla u kakvom je haosu sve
Interesantno da su podneli novi zahtev za lokacijske uslove na parceli zgrade i na parceli tj. ulici Branka Pesica, jel ima neko info o cemu se ovde radi? Da nije mozda zbog parking mesta koji bi trebalo da budu na parceli ispred lokala sa strane Branka Pesica?
Ne znam zbog čega je podnet novi zahtev za lokacijske uslove. Pitah investitora, nisam dobio odgovor. Možda neko od ostalih forumaša ima odgovor.Interesantno da su podneli novi zahtev za lokacijske uslove na parceli zgrade i na parceli tj. ulici Branka Pesica, jel ima neko info o cemu se ovde radi? Da nije mozda zbog parking mesta koji bi trebalo da budu na parceli ispred lokala sa strane Branka Pesica?
Kako ste skontali da je u pitanju ista lokacija? Nadam se da neće dirati onaj parkić iza zgrade.Ne znam zbog čega je podnet novi zahtev za lokacijske uslove. Pitah investitora, nisam dobio odgovor. Možda neko od ostalih forumaša ima odgovor.
A što se tiče parkinga za mušterije Maxi-a (stana Branka Pešića)- nisam siguran da fizički postoji mnogo mesta za parking...
Ne znam zbog čega je podnet novi zahtev za lokacijske uslove. Pitah investitora, nisam dobio odgovor. Možda neko od ostalih forumaša ima odgovor.
A što se tiče parkinga za mušterije Maxi-a (stana Branka Pešića)- nisam siguran da fizički postoji mnogo mesta za parking...
Kako ste skontali da je u pitanju ista lokacija? Nadam se da neće dirati onaj parkić iza zgrade.
Sjajno ! Hvala puno na podeljenim informacijama <3Pogledajte prilog 186330
Pogledajte prilog 186331
Kroz predmet ROP-BGDU-42025-LOC-1/2023 sve vide parcele na koji se odnosi predmet LU, obelezio sam na slici ispod.
KO 16569 je nasa parcela, KO 14249 je ulica Branka Pesica, parkic iz zgrade ne verujem da iko moze da dira to nema veze za parcelama iz LU.
ROP-BGDU-25896-CBI-15/2023 ovo je usvojena prijava za vodovod i kanalizaciju, nije EPS. Praticemo dinamiku podnosenja ostalih prijava...Vidim da je na CEOP-u prošlo priključenje na gradsku infrastrukturu, barem ova prva prijava (trebalo bi da je EPS u pitanju).
Mislim da treba da prođu još 2 prijave za priključenje na gradsku infrastrukturu. Preostale 2 bi trebalo da idu brže.
Pogledajte prilog 186329
Kako može da se razazna kojoj instituciji je poslat zahtev za priključak za infrastrukturu?ROP-BGDU-25896-CBI-15/2023 ovo je usvojena prijava za vodovod i kanalizaciju, nije EPS. Praticemo dinamiku podnosenja ostalih prijava...
Mislim da ne moze preko portala da se dobije taj info, svakako moze da se sazna preko broja predmeta info kome je poslata, ako se kontaktira prava osobaKako može da se razazna kojoj instituciji je poslat zahtev za priključak za infrastrukturu?
Ne vidim nigde naziv, možda je kodiran u broju zahteva ili neka druga caka. Hvala unapred na podeljenom znanju.
Mozete li podeliti sa nama sta je u haosu? Gradilište je generalno dosta prljavo, deluje mi da se ne vodi računa ni o čemu. Pločice su po meni loše, u kuhinji su maksimalno uštedeli. Spoljna jedinica klime je postavljena (bar u mom stanu) tačno tako da neko viši može pri izlasku na nju da udara glavom. U suštini, kqko su najavljivali i pričali, trebalo je to sve mnogo bolje da se odradi.
Kako je nama receno, na nivou -1 ima manji broj parking mesta u odnosu na -2, i taj nivo je iskljucivo rezervisan za zaposlene iz obe lamele (Maxi/Pepco), nije namenjen za kupce koji ce tu dolaziti.Saznacemo detalje kada se usvoje lokacijski uslovi, bice okacen PDF u predmetu ROP-BGDU-42025-LOC-1/2023, nadam se da nece uticati na tehnicki prijem i useljenje.
Verovatno ce pokusati da naprave nekoliko parking mesta i na samoj parceli jer u Ugovoru svakako postoji clan gde se odricemo parking mesta na parceli. Po urbanistickom projektu (koji je dostupan i online inace) potrebno je odvojiti 20-tak parking mesta za lokale od ukupno ja mislim 136 (garaza 1+2+3) plus 2 magacina.
Ako ne bude nekoliko PM na parceli bice ih sigurno na -1, samim tim me zanima ko ce da koristi ta parking mesta, mozda kupci prilikom dolaska u Maxi? Ne verujem da je 20 PM za zaposlene lokala....
Vrlo moguce.Kako je nama receno, na nivou -1 ima manji broj parking mesta u odnosu na -2, i taj nivo je iskljucivo rezervisan za zaposlene iz obe lamele (Maxi/Pepco), nije namenjen za kupce koji ce tu dolaziti.
Trebalo bi da su stanovi manje vise zavrseni.Da li je neko sa foruma uzeo stan u lameli 1? Zanima me kakva je situacija tamo. Da li su stanovi skroz završeni?