Objavljen je skoro oglas za prodaju poslovnog prostora gde je Maksi, strana okrenuta ka Branka Pesica, pise u opisu da su ga zakupili na 10 godina. https://www.nekretnine.rs/poslovni-...-vista-cara-dusana-642-m2-id1158/Nk3qtXQ_13t/
Da li neko zna da li su prodati svi stanovi ?
Da li je vecina kupila po onoj ceni od 2350 + pdv ?
Prethodne nedelje sam prošao tuda i svideo mi se novi objekat. Istina je da je ulica uz objekat jako promenta, ali ne vidim bitnu razliku u odnosu na neke druge projekte poput Elixir Garden, The One, Belmondo itd...
Lokacija po mom skromnom mišljenju je prilično solidna
Mi smo kupili za 2450 + pdv, ne znam da li na cenu utice kvadratura ili sprat, ali sam sada iznenadjen da svi spominju 2350e.Da li neko zna da li su prodati svi stanovi ?
Da li je vecina kupila po onoj ceni od 2350 + pdv ?
Prethodne nedelje sam prošao tuda i svideo mi se novi objekat. Istina je da je ulica uz objekat jako promenta, ali ne vidim bitnu razliku u odnosu na neke druge projekte poput Elixir Garden, The One, Belmondo itd...
Lokacija po mom skromnom mišljenju je prilično solidna
Koliko ja znam, od pocetka prodaje manje kvadrature su bile skuplje od vecih, pa je tokom stepena izgradjenosti cena srazmerno rasla...Mi smo kupili za 2450 + pdv, ne znam da li na cenu utice kvadratura ili sprat, ali sam sada iznenadjen da svi spominju 2350e.
Obratite se investitoru direktno, pa se dogovorite za termin obilaska stana i ujedno uzimanja mera.Hvala na info. Ako su krenuli sa ciscenjem stanova znaci da je sve zavrseno, pretpostavljam da ce kroz par nedelja krenuti sa predajom stanova. Znate li moze li se uci u stanove radi uzimanja mera za kuhinju?
Sve su garazna mesta, nema parkinga zgrade iza objekta. Postoji parking u blizini kod okolnih zgrada ali mislim da se ne treba oslanjati na to jer su vec sada guzve a zgrada nije useljena.Juce bas prodjoh pored kompleksa jer je Glavna ulica pustena u saobracaj pa rekoj ajd na tu stranu. Sve lepo izgleda ali se pitam gde je tu parking, da li ga ima iza samog objekta ili su sve garazna mesta?
Išao u subotu da se prošetam Zemunom. Naravno tamo uz Kej svi parkirani svugde po travi, po blatu, jedan na drugog... Garaža kod pijace puna, garaža ona tamo na kraju puna. Sa druge strane glavne, u ulicama puno. Otišao tamo u ulicu ka nbg, preko puta pinokija milion praznih mesta. Hvala Bogu imam noge i moja porodica pa smo uspeli da se prošetamo 300 metara do KejaJuce bas prodjoh pored kompleksa jer je Glavna ulica pustena u saobracaj pa rekoj ajd na tu stranu. Sve lepo izgleda ali se pitam gde je tu parking, da li ga ima iza samog objekta ili su sve garazna mesta?
Sve su garazna mesta, nema parkinga zgrade iza objekta. Postoji parking u blizini kod okolnih zgrada ali mislim da se ne treba oslanjati na to jer su vec sada guzve a zgrada nije useljena.
Da, ima 101 stan i 136 parking mesta, ali mislim da nisu sve prodavali, da su nesto ostavili za kupce marketa u lokalima. Odprilike 1/1 kako si rekao. Mislim da ce ljudi koji nisu uzeli parking mesto biti u problemu. Problem modernog doba nazalost.Koliko se secam otprilike je odnos garaznih mesta i stanova 1/1, neka me neko ispravi.
Ne verujem da su svi uzeli garazno mesto uz stan, a sigurno imaju automobil, dok je neko mozda uzeo i vise nego sto mu je potrebno. A kako 80% stanova ima vise od jednog vozila eto haosa.
Poslednja info koju ja imam je da ce biti u martu, bez konkretnih datuma. Prvo se kreće sa lamelom 1, oko 5 stanova dnevno. Ništa konkretnije nisu rekli. Ukoliko neko zna nešto više bilo bi lepo da podeli ovde.Pozdrav da li neko ima nove informacije oko primopredaje stanova?
I ja sam isto u lameli 2, čini mi se da je i meni ispucao zid u spavaćoj sobi. Bar sam video da su stavljalali neku mrežu pa su ponovo gletovali. Zna li se kakva je situacija u lameli 2 što se tiče završetka stanova?Zanima me vaše mišljenje oko ispucalih zidova, ja sam u lameli 2 i baš sam zabrinuta, jer je više zidova ispucalo i to baš dosta. Kakva je sitacija u lameli 1?