Šta je novo?

Zelenilo ulica i bulevara Beograda - Drvoredi, travnjaci, baštice

1000006156.jpg
1000006155.jpg
1000006154.jpg
Блок 63, извојевана величанствена победа против инвеститора.
Али нико није понудио алтернативу за зграду...
Мало ми недостаје да ми буде жао што није изграђена зграда

Veličanstvena pobeda 😂 Izvini, ali ta borba za očuvanje divljeg parkinga je jedna od najlicemernijih i najbesmislenijih u Beogradu.

I nikom ništa... Vezivali se za drveće kad je Đilas seckao i sadio, a što ovi samo seckaju to nema veze.

Mene zanima da li su uporebili sadisu samo me to interesuje sve su bila mlada stabla

БУЛЕВАР МИХАЈЛА ПУПИНА ОБОГАЋЕН СА 45 ЧЕТИНАРА

Општина Нови Београд у оквиру пројекта „Зелени Нови Београд“ организовала је данас садњу 45 стабала црног бора у Булевару Михајла Пупина, у непосредној близини зграде Општине. У акцији су учестовали ЈКП „Зеленило Београд“ и донатор „CPI Property Group“. Реч је о акцији у оквиру друге садне сезоне, која је почела у децембру и трајаће до краја марта.

Председница ГО Нови Београд са својим тимом, учествовала је у садњи нових стабaла бора у прометном булевару. Она је истакла да је од почетка пројекта „Зелени Нови Београд“, наша општина богатија за више од 600 стабала уз учешће грађана, удружења и друштвено одговорних компанија.

„Позивамо све друштвено одговорне компаније, као и грађане да нам се придруже и дају свој допринос да Нови Београд буде зеленији. На сајту „Зелени Нови Београд“, као и на сајту Општине могу добити све неопходне информације на који начин могу да се прикључе овом пројекту. Друга садна сезона траје до краја марта, па ћемо искористити време да наредне недеље организујемо садњу храста са стaрешинама новобеоградских храмова“, најавила је председница.

Она се захвалила представницима компаније „CPI Property Group“ и директoрки Маји Дулц, који активно учествују у акцијама озелењавања.

Маја Дулц испред компаније „CPI Property Group“ поручила је да је донација садница за новобеоградске зелене површине, показатељ активног учешћа компаније у заједници.
„Драго нам је што смо део оваквог пројекта који је организован веома успешно од стране Општине. Циљ нам је да наставимо са нашом мисијом у будућности и радујемо се свим новим пројектима“, рекла је она.

Акцији садње присуствовали су заменик председника ГО Нови Београд Марко Антић као и Чланови општинског већа.

Поред пројекта „Зелени Нови Београд“, Општина ће у области заштите животне средине, покренути и пројекат радионица за децу, како би се наши најмлађи упознали са значајем очувања природе.​

Crni-bor-13.03.2025-88-scaled.jpg

Crni-bor-13.03.2025-1-scaled.jpg

Crni-bor-13.03.2025-3-scaled.jpg

Crni-bor-13.03.2025-93-scaled.jpg

Crni-bor-13.03.2025-70-scaled.jpg

Crni-bor-13.03.2025-61-scaled.jpg

Crni-bor-13.03.2025-51-1-scaled.jpg

Crni-bor-13.03.2025-30-scaled.jpg

Vrh