Ljudi, da li neko zna šta nije u redu sa okolinom okretnice Pančevački most, kada se toliko slabo održava? Ne sećam se da sam ovu zelenu površinu unutar okretnice video čistom u poslednje dve godine, rastinje je katastrofa, neko ostavlja velike kosti od mesa pored kontejnera pa se tu okuplja i čopor pasa, auta se parkiraju preko šuta kraj kolovoza na nekim mestima pa raznose blato u toku mokrih dana, nadstrešnica ili obeležje poslednje stanice autobusa ne postoji (pa se tako zaustavljaju na proizvoljnim lokacijama), polazno stajalište još uvek ima pečurke (!!!)...
Da li se planira neko rušenje objekata ispod pančevca, postoji li neki plan za rekonstrukciju ovog dela, bilo šta?
Poslao sam prijavu gradskoj inspekciji vezano za zađubrenost površine pre mesec dana, prosledili su opštinskim komunalcima i od tad, naravno, ništa.
Poslednje što sam video da se u ovom okruženju radilo bilo je pre mesec-dva, kada su okrečili noseće delove Klaničkog mosta - malo ali značajno poboljšanje u opštem rasulu ovde.
Malo popravki asfalta, oivičenja, obnova i dodavanje trotara gde nedostaju, obnova horizontalne i vertikalne signalizacije i dodavanje pešačkih prelaza, slot za kontejnere, ograde do pruge (zamišljam visoke sa nekom puzavicom), AQ nadstrešnica na stajalištu, farbanje stubova rasvete i bolje osvetljenje, obnovljen travnjak, trimovano, pa i dodato zelenilo bi značajno unapredilo ovaj prostor, ali bi morale da se angažuju, ono, sve gradske službe redom, jer ovde kao da ni jedna ništa ne radi. Da li postoji neki problem sa zemljištem ili...?