Šta je novo?

Zeleni venac

Bilbord naš nasušni.
IMG_4420.jpeg
IMG_4419.jpeg

Sad će neki forumaši da ti kažu kako je to gore sterilno i primer Nemačke (preuzete iz Nemačke) monotone kulture življenja i šta ti ja znam...

Kamo sreće da je Beograd upola "monoton" i "jednoličan" koliko i Nemački ili Švajcarski gradovi... Onda bi i narod bio nešto normalniji i civilizovaniji.

Sad će neki forumaši da ti kažu kako je to gore sterilno i primer Nemačke (preuzete iz Nemačke) monotone kulture življenja i šta ti ja znam...

Kamo sreće da je Beograd upola "monoton" i "jednoličan" koliko i Nemački ili Švajcarski gradovi... Onda bi i narod bio nešto normalniji i civilizovaniji.
Ево да се једанпут у животу сложим са тобом :)
Нема ништа лепо у хаосу и неком лажном, примитивном "шаренилу". И ја би више волео да Београд буде "досаднији", а притом много чистији, уреднији и уређенији.

Nije jedanput, već smo se bili složili nedavno oko još dve ili tri stvari. Ne mogu samo da se setim na kojim temama.

Nije jedanput, već smo se bili složili nedavno oko još dve ili tri stvari. Ne mogu samo da se setim na kojim temama.
Па добро, могуће. Драго ми је да је тако. То само и говори да нико од нас није ни плаћен, ни да мора да буде по аутоматизму за једну или другу страну. Људи смо, имамо своја размишљања, некада се слажемо, некада не, али нека добра воља је добро да постоји јер је и живот тако лепши и лакши.

Сад видим да реновирају овај тротоар који је комплетно реновиран пре 6-7 година. Боље да су за те паре реновирали тротоаре у Бранковој улици, али и у Црногорској. Заиста не разумем зашто се интензивније не улаже у реконструкцију тротоара по БГ. Ужасни су, а њихова реконструкција је много јефтинија од било какве интервенције на коловозу.

Nemojte da se brinete za bilborde. Data je koncesija na period od 25 godina (tamo neke 2016/2017), tako da ćemo duuugo gledati bilborde po Beogradu.

Ovo je podloga za asfalt

Ovde je svakako suviše plitko u odnosu na ivičnjake da bi imalo prostora za sloj betona + kocke. Mislim da su stavljali beton + neku bitumensku smesu gore na Trošarini za trotoare kad su širili Save Maškovića, a u bulevaru Patrijarha Pavla su bili beton + asfalt.

Meni se npr. sviđa štampani beton i on se odlično pokazao u parku Manjež i tramvajskim bašticama u Nemanjinoj, praktično je isti kao i kad je stavljen.

Vrh