Šta je novo?

Zeleni venac

Kako resiti guzvu koja se pravi u tunelu - pomeriti je ispred tunela!
2x nista = nista, znaci da crva nije ni bilo

Ali ja stvarno ne razumem šta se ovim uvlačenjem stajališta dobija u saobraćajnom smislu. Možda sam glup, neka mi neko objasni? Ovi što skreću desno sad neće morati da sačekaju autobus 15 sekundi (toga je inače bilo jako mnogo?). Autobus koji ide dalje tunelom će sad morati da seče 3 trake da bi se vratio nazad gde treba, kako su to zamislili da funkcioniše u špicu ja stvarno ne znam.

Kao da neko sedi u gradskoj upravi i razmišlja kako da izaziva dalji bes naroda, ono, četvorogodišnji plan kako da im se useremo u život.

Moramo shvatiti da se ovo sve radi po direktnom usmenom naređenju Šapića.

Umislio je da saobraćajni stručnjak i ovo je za njega rešenje samo za njega, tj. za vozače automobila. Naravno, glup je kao tocilo i takve osobe neće da priznaju grešku i sada možemo da očekujemo ukidanje biciklističkih staza, nova širenje kolovoza, smanjivanje i trotoara, a zelenilo je ionako njemu samo smetnja, pa će i to da nastavi da uklanja.

Bukvalno se sve ove gluposti što se rade dešavaju samo na putanji kojom on ide do posla.

Mislim da on ide prizrenskom ...
Pa sad je sve jasno, ovi sto staju na ZV da se sklone, ovi sto idu dole na okretnicu da ne prave guzvu, a on samo da proleti zutom trakom u prizrensku i eto ga na poslu
mislim da kod terazijiske cesme moze da se doda jos jedna traka za desno, da i tu malo ubrza

Kao što sam već jednom rekao čovek igra u realnosti Simcity/ Cities Skylines i proširio je iz svog ličnog interesa bez uzimanja u obzir javnog ulice od kuće na Bežanijskoj kosi da radnog mesta u Starom dvoru. Bukvalno možete povući liniju na mapi kuda ide na posao automobilom.

Vrh