Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 38.738
Prosečan mesec samoOpa, yebossi mukewu.

Prosečan mesec samoOpa, yebossi mukewu.
Drugačiji koncept, jedno je kontakt i timski sport, dok je drugo nekako individualno i sam protiv sebe se boriš.Meni je fudbal bolji, jer menjas tempo i pravac kretanja mnogo cesce, a i ima nekog timskog duha. A nda i vise istrcim jer sam motivisaniji a i mnogo mi je zanimljivije.
To za maraton se slazem, ni ja nikad ne cerujem da cu ga trcati, ali razumem i ljude koji to rade. Imaju cilj, uloze trud i onda se lepo osecaju kada ga ostvare.
Svi smo drugaciji![]()
Nikad fudbal nisam voleo niti bio nešto dobar zbog toga, bio sam golman, kada je baš trebalo za takmičenje u razredima.To i kazem, svi smo razliciti. A i za trcanje ti ne treba nikakva organizacija, izadjes sam i trcis u roku od 2 minuta.
Ali fudbal angazuje vise misica i pruza bolji trening.
Kaže meni drugar, ma da 4 dana sam bio tamo na moru, malo mesto, realno nedelju dana ti je i previše sa devojkom.Naravno, ne postoji jedan jedini ispravan odgovor tu.
Da provedem ceo dan sam u šumi, kad se vratim, bio bih u fazonu - ajmo fudbal (mada pre basket), idemo druženje.
Pošto nije tako nego sasvim suprotno, ovako je trčanje izbor i sklanjajte mi se svi, neću nikoga ni da vidim, ni da čujem![]()
Имаш на вакум у покојном Интерспорту је била сваке године као и она што се шрафи у шток. Тако да можеш неку од те две.Jel ima neko preporuku za kućnu šipku za zgibove?
Pre dosta godina sam imao neku ali tokom zgibova mi je proklizla i baš sam jako udario kolenima
u pod.
Od tada nisam uzimao.
Tako sam i mislio, mora da se šrafi. Hvala. Prostor za tu spravu nemam u stanu, jedva sada imam za sklekove i osnovne ograničene vežbe i istezanje.Имаш на вакум у покојном Интерспорту је била сваке године као и она што се шрафи у шток. Тако да можеш неку од те две.
Ne spadam u tu grupu još uvekImaš u Dekatlonu neku koja se ne šrafi za osobe do 100kg.
Nije mi najjasniji sistem, ali čim je i dalje prodaji - dobar je sistem.
Tako sam i mislio, mora da se šrafi. Hvala. Prostor za tu spravu nemam u stanu, jedva sada imam za sklekove i osnovne ograničene vežbe i istezanje.
Dobra stvar je što se konačno otvara prekoputa mene teretana.![]()
Odlicno zapazanje. Mislim da je to i do mentaliteta malo, jer je ljudima bezveze i da sami sednu da popiju kafu ili odu u bioskop.Aj da pokrenem jednu temu iz ove oblasti: šta sprečava dobar deo populacije da SAMI odu na trening, na trčanje, u teretanu, na planinarenje…
Zašto uvek moraju u grupi, zašto bez trenera ne mogu da sami rade te vežbe (razumem u početku da imaš trenera, ali posle par meseci…)?
Zar je toliko teško to organizovati ili se mora dati novac da vam neko sve to organizuje?
Zar većina ne ide sama?Aj da pokrenem jednu temu iz ove oblasti: šta sprečava dobar deo populacije da SAMI odu na trening, na trčanje, u teretanu, na planinarenje…
Zašto uvek moraju u grupi, zašto bez trenera ne mogu da sami rade te vežbe (razumem u početku da imaš trenera, ali posle par meseci…)?
Zar je toliko teško to organizovati ili se mora dati novac da vam neko sve to organizuje?
Jer nemaju dovoljno motivacije, pogotovo ako si kod kuće. Kad daš pare + te taj neko kao podstiče onda ti glupo da ne vežbaš. Eto ako gledam primer moje žene pokušavala je kod kuće ali nema šanse, deca mala, obaveze, ovako bar pobegne sat vremena.Aj da pokrenem jednu temu iz ove oblasti: šta sprečava dobar deo populacije da SAMI odu na trening, na trčanje, u teretanu, na planinarenje…