Није тешко да се изгледа добро, посебно у раним двадесетим, и то кажем као неко ко је једно време изгледао баш као статуа
Veruj mi najbolje je biti četvorka (od jedan do pet.) Ako gledamo telesno, ni savršen, ni prosečan... Zašto?
Zato što petice imaju suviše sužen krug ako žele samo one koji mogu da im telesno pariraju i nužno moraju da pređu na četvorke.
Četvorke iako se ne trude kao petice, petice su im (objasnio sam) dostupne, kao i četvorke što i oni sami jesu, ali i trojke ako treba nešto na brzaka, bez previše truda i njih imaju. Dvojke koje su ispod proseka i jedinice, koji bi bili baš besprizorni, nisu u igri za četvorke, al sve od 3 do 5 jeste. Tako da je najveći obuhvat ako si četvorka, najzahvalnije je, najbolje prolaziš kod život.
Često stvari koje radim odradim do nekih 80% i kažem dosta. Nisam perfekcionista. Zadovoljava me da sam četvorka u svakom smislu. Vrlo dobro je dovoljno dobro.
Tako da statua... znam da mi ne trebaju trbusnjaci, ne doprinose osvajanju momaka, a puno truda oko njih... a bez truda imam već obrise trbušnjaka ili barem ravan stomak i dovoljno mi je.
Meni malo treba, ne treba mi teretana, nego malo discipline kod kuće uz proteine. To mi je i Vox svojevremeno rekao a on je ozbiljan vežbač, ja sam mu pokazao sliku u šorcu i rekao mi je parafraziram, to je ta građa, zahvalna da se lako doradi, samo kad bi hteo, sva osnova je tu.