Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Кад сва возила на линији испадну из тураже и кад се краћењем не може уклопити, наступа интервал. Ништа ново и непознато.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Odakle ideš? Ako ideš sa Banovog mani se sa tim petljanjem do Pančevačkog već izađi u Savskoj i hvataj 36, naičiće jednom, nedelja je ide praktično u sekundu po RV-u, na 20 minuta, vrlo verovatno da ćeš čekati i manje od toga.

Ako si iz pravca Karaburme, pa dobro i meni bi BG bio bolji izbor.
Na kraju sam otišao do Prokopa BG Vozom, i nije me izdao kako ponekad ume. Njime sam se i vratio kući nakon što sam izašao iz subotičkog Sokola na NBG, bila je dobra veza za presedanje sa 14 minuta čekanja, efikasnije i brže nego mrcvarenje u 95-ci, ipak sam oba puta pomno proveravao sajt SV preko mobilnog da nije slučajno otkazan baš polazak na koji sam računao, pošto je sledeći tek za sat vremena. Bogu hvala da nije ni ujutru ni popodne bilo kašnjenja i vanrednih situacija. Stan mi je na 500 metara od železničke stanice Pančevački Most. Kada bi BG Voz išao na 15 minuta kao nekada, gotovo nikada ne bih imao potrebe da ulazim u 16-cu i 95-cu prema Novom Beogradu i BAS-u. A kada bi još postojao i metro, retko kada bih ulazio i u 23-ku i 37-cu prema jugozapadnim naseljima duž Ibarske Magistrale.

Poslednja izmena:
Кад сва возила на линији испадну из тураже и кад се краћењем не може уклопити, наступа интервал. Ништа ново и непознато.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
To smo radili na 63 kad smo svi poispadali za zadušnice i išli na interval, da bi se na kraju uklopili tako što smo izgubili ceo krug

Vrh