mislim da idu preko Dorćola, Kalemegdana i Beograda na VodiКуда тренутно иду 23, 37 и 58? На камерама не видим да иду преко Славије, а БуСНСлоџик не приказује измењену трасу.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Da, tako je zaista pisalo kao sto ti kažeš. U međuvremenu su promenili informaciju na sajtu i sad piše da ipak idu kroz Narodnih heroja, sto je ipak logicnija i kraća trasaZbog radova u Pariske komune autobusi treba da idu desno u Otona Župančića pa da se vrate u Pariske komune kod Devete.
Jeste malo više obilaženja, naročito za linije koje idu pored Studenjaka, ali tako piše.
Međutim mnogi autobusi skreću u Narodnih heroja.
I tako...
Da li postoji realan problem sa trasom preko Kneza Miloša, Nemanjine, Slavije, Beogradske i Starine Novaka?
U smeru ka Karaburmi je baš problematično zbog onih radova u Karađorđevoj, napravi se ogromna gužva, dok u smeru ka Vidikovcu je i okej.Haos je uvek tu, ovo je brža varijanta i bezbolnija.
Haos je uvek tu, ovo je brža varijanta i bezbolnija.
Ja mislim da je to pre svega zbog toga što su često i tu blokade, pa su onda stavili ovo kao sigurnu varijantu da autobusi ne ostanu zablokirani u gradu. Danima pre toga se na 23 i 58 menjala trasa i po 5 puta dnevno, pa se nije ni znalo gde ide, te je išao preko Slavije, te preko autputa i Autokomande, da se više nije znalo ni gde ide.Pa i nije bezbolnija. To bi ti bilo kao kada bi stavio, primera radi, liniju da ide preko Pupinovog mosta jer je preko njega brže preći Dunav nego preko Pančevačkog mosta.
Drugo, voleo bih da dobijem konkretan odgovor jel postoji neki fizički problem zbog koga linije ne mogu da idu trasom preko Slavije, a koji isključuje gužve.
Lazu te, to je od strane ovih sto zele da uniste SrbijuIma jedna stvar, kažu da se zove metro i kažu da se linije prave po nekom prioritetu da se rasterete gužve i da ljudi mogu da prevezu u svakom trenutku iz raznih delova grada.
Čuo sam tako![]()