Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Deo do Ladnog brda je asfaltiran ali od Ladnog brda do okretnice nisu još završili.

Zbog naizmeničnog propuštanja u Topčideru haos. Trojku su opet pomerili Drajzerovom u smeru ka gradu. Autobusi ka Kneževcu se zaglavljuju po pola sata u parku. Ko je ovo smislio ni u vrtić nije išao.

Јутрос домаћи возач на 49 стао иза кипера у који багер утовара ископани материјал и чека тако возач аутобуса неколико минута, а нико не наилази из супротног смера. Кад смо му скренули пажњу да треба да га обиђе, рекао је да не може да га обиђе иако га је 94 обишао неколико минута раније (јесте било уско, али не баш немогуће да се обиђе). Онда је отворио врата, неки људи су изашли, остали су га убеђивали да ипак обиђе камион. На крају је прихватио, али је претходно морао да изађе из аутобуса да склони вертикалну запреку, која га је онемогућавала да обиђе камион.

Нисам редован путник линије 49, али чуо сам од осталих путника да је то аутобус изненађења. Свако јутро је питање куда саобраћа и да ли ће уопште стићи тамо где су путници кренули.

Zbog radova u Pariske komune autobusi treba da idu desno u Otona Župančića pa da se vrate u Pariske komune kod Devete.

Jeste malo više obilaženja, naročito za linije koje idu pored Studenjaka, ali tako piše.

Međutim mnogi autobusi skreću u Narodnih heroja.

I tako...

Куда тренутно иду 23, 37 и 58? На камерама не видим да иду преко Славије, а БуСНСлоџик не приказује измењену трасу.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Куда тренутно иду 23, 37 и 58? На камерама не видим да иду преко Славије, а БуСНСлоџик не приказује измењену трасу.

mislim da idu preko Dorćola, Kalemegdana i Beograda na Vodi

Zbog radova u Pariske komune autobusi treba da idu desno u Otona Župančića pa da se vrate u Pariske komune kod Devete.

Jeste malo više obilaženja, naročito za linije koje idu pored Studenjaka, ali tako piše.

Međutim mnogi autobusi skreću u Narodnih heroja.

I tako...
Da, tako je zaista pisalo kao sto ti kažeš. U međuvremenu su promenili informaciju na sajtu i sad piše da ipak idu kroz Narodnih heroja, sto je ipak logicnija i kraća trasa

Idu autobusi kako im se ćefne. Ja sam video da 49 i 94 idu i preko Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, Mostara i Sajma, a i da idu Teodora Drajzera.​

23, 37 и 58 ће ићи до даљњег преко Калемегдана.

Da li postoji realan problem sa trasom preko Kneza Miloša, Nemanjine, Slavije, Beogradske i Starine Novaka?​

Vrh