Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Na sajtu SJP su opet ažurirali 11.08. kao datum povratka 49 i 94 na staru trasu. A Bljuc piše da će saobraćaj u Teodora Drajzera biti pušten tek sutra oko 6 ujutru kada se uklone sve rampe i privremeni semafori.

Пожешка блокирана, превоз иде преко Радничке и Чукаричке падине.

Jel mirno u Požeškoj ili je i tamo neko njesra? Kakva je situacija u Ustaničkoj?​

Gugl Maps i dalje prikazuje izmenjenu trasu preko Mostara za linije 49 i 94 iako je Teodora Drajzera otvorena.

Na aplikaciji je čudno, prikazuje ispravnu putanju kada se pretraži po stajalištu, ali kada se pretraži linija još stoji izmenjena trasa.

Na aplikaciji je čudno, prikazuje ispravnu putanju kada se pretraži po stajalištu, ali kada se pretraži linija još stoji izmenjena trasa.
Izbriši i ponovo instaliraj aplikaciju, krš buslogic aplikacija užasno propagira izmene u aplikaciji i treba je često brisati da bi se sve trase i stajališta tačno pokazivali...

47, 506 и 507 не иду код Манастира Раковица због вашара.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Ne vidim nigde na internetu informaciju, zbog čega 43 nosi oznaku 43L i ide do terminusa Dorćol (Dunavska)?

Jel to ponovo planiraju da je sklone sa Trga?

Jel ima neko info kako ide 31 danas? Samo do Slavije?
I da li 26 i 27 trajno ostaju na trasi kroz 27. marta ili će se nekad vratiti na staru trasu kroz Trg Nikole Pašića?
I da li, kad se završe radovi na Trgu, možemo očekivati 28, 29 i 41 do Studentskog?
Koliko smo ocajni informisani preko Sekretarijata da prosto moram da pitam ovde, možda neko drugi ima neku informaciju… Sajt im je bruka i sramota, za 43 se nisu ni setili da napisu da ne ide do Trga, za 31 piše da ide kroz Makedonsku i dalje, a izgleda da ide samo do Slavije, obaveštenje o promena u nocnom prevozu necu ni komentarisati, izmena stupa za 2 dana a mi i dalje nismo sigurni kako će šta ići, ma haos

U pravu si, mi smo krivi sto prihvatamo i pristajemo na to. Evo čak sam se i ja navikao da moram da presedam i maltretiram se da dodjem do i od centra, da mi zvuci kao naučna fantastika da mogu direktno jednom linijom da dodjem sa Studentskog trga do stana.

Vraćaju se i 26 i 27, a i ostali na Trg Nikole Pašića, ali tek 2027. 😎 Šalu (da li je) na stranu, ako busevi prolaze u Kneza Višeslava preko onoga, prolaziće i ovde. Vozio sam se i u 23 i u 53 i nisam primetio da je solo vozilima mnogo lakše da smotaju. Čak mi je delovalo da se više muče.

Vrh