Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

shared image (7).jpg

50 se provlači između Banjičkih solitera xDDD
Bio blokiran pešački kod pijace, pre raskrsnice Paunove i Crnotravske. A ovaj mučenik išao Paunovom od Baštovanske uzbrdo tj okretnice tramvaja.
E sad ne znam da li je išao ka Ustaničkoj ili ka Banovom, svakako je poprilično kružio po Banjici xDDD
Vozač stranac, dobro da je i prošao, neki put i Gradska čistoća ume da se zaglavi sa kraćim i užim vozilom.
Čuh da je još neki prošao tuda. Možda isti xDDDD

Nikad. Strela će da poukida sve od čega nema profita i garantovanih ugovora od gradova
Kako nikad!? Kako će ljudi iz Šimanovaca, Deča, Banovaca i Belegiša da dolaze u Beogradu i zbog čega je Lasta ukinula prevoz u ta naselja? Jel to zbog blokada ili nešto drugo...

23 ide na Žarkovo, pa skreće u Ratka Mitrovića trasom 52-jke, pa onda nazad na Ibarsku do Vidikovca. 37 ide preko Kneževca i Labudovog brda takođe do Ibarske. Ne znam šta je sve blokirano.

Oko 16h kad sam na prolazio, 37-ice su išle kako sam gore napisao. Jedno pet šest buseva iz oba smera. Od Ibarske ulicom XI Krajiške divizije, pa levo trasom linije 502 prema Kneževcu. Sad ne znam kako idu.

Da li je to ukinut prevoz ka NBGD od 22h?

EDIT: Ide ipak.

Poslednja izmena:
Neće ti ni biti ukinut, ići će koliko i kuda može. Biće i sve više mirnija situacija, a manje onoga što je bilo danas po centru (Palilula i Stari grad). Stisli iz inostranstva.​

Da li će sada i vozači dobiti manje plate? Noćnog prevoza nema, a ovo sa dnevnim linijama što odrade je smešno. Ako ćemo tako, većina profesora je dolazila na posao takođe, ali nisu imali kome da predaju, pa su ostali bez plata. Sada bi trebalo da svako dođe na posao kad može i hoće, uz izgovor da nema prevoza što i jeste tako, ili tužiti grad za nadoknadu, jer se prevoz i te kako plaća kroz porez, info stan i razne namete koji su sve veći iz meseca u mesec.
Žao mi je vozača jer sada oni prolaze kroz toplog zeca. I svuda je isti metod kad su u pitanju blokade. Sve je to već viđeno, prvo u školama, zatim na fakultetima-i dalje traje, a sad i u GSP-u.
Čitam ovde da je GSP-u nadređen gradski sekretarijat i policija? Školama je to Školska uprava. Od početka blokada nastave u školama bilo je jasno da je Školska uprava- Ministarstvo prosvete-SPS stranka podržavala istu ne čineći ništa i ne primenjujući zakon. Nastupila je anarhija, pa su nastavnici ostavljeni sami da se bore za svoja ustavna prava. Nama je raspored časova isto što i vozačima sam autobus. Bila je borba da nam se da raspored časova, tako što zahtevaš od uprave škole napismeno da ti da raspored. Svi koji su tako uradili su dobili pune plate, iako nije bilo prisutnih učenika ili ih je bilo malo. Neki direktori škola su ukidali rasporede časova, neki nisu..i oni su ostali bez jasnih smernica od Ministarstva.
Ukratko, princip je ako poslodavac ne radi po zakonu, treba ga podsetiti na isti. Ne može poslodavac da se krije iza blokada i da smanjuje platu zbog toga.

Ovih dana neki direktori škola imaju razumevanja pa nas ne obavezuju da dolazimo na posao ako smo sve odradili od dokumentacije.

Poslednja izmena:
Posle 20-og jula, ako se ne produže radovi.
Veruj mi da hoće. Muka mi je više od sporaća. Jedna firma se javila na dva tendera u toj ulici da radi a nesposobna je i presporo rade. 20 ne očekujem skoro, a 312 možda nekako ali u planu je da se radi skroz do okretnice VML tako da sumnjam da će sad i 312 krenuti.

Editovao sam post.

Ma nisu ga ukinuli, samo ga nije bilo na Slaviji ni u jednom smeru sto godina pa sam mislio da su ga ukinuli zbog rovarenja na Trgu.

Sad vidim da su ga pretumbali da ide preko Kneza Miloša i Nemanjine.

Jel 31 koristi postojece stanice duz izmenjene trase? Ne mogu da nadjem tu informaciju. Znam da se uglavnom koriste, ali i napisu...

Jel 31 koristi postojece stanice duz izmenjene trase? Ne mogu da nadjem tu informaciju. Znam da se uglavnom koriste, ali i napisu...
Pardon, nasao na sajtu GSP-a PDF sa izmenama.
Pise da koriste.
Neverovatno da na sajtu Sekretarijata ne pise...

Prilozi

• 6547.pdf
    69,5 KB · Pregleda: 35
Večeras između 12 i 1 nije se pojavio ni jedan noćni bus od 5 linija koje staju kod Moskve

Vrh