Bulbulderac17
Expert
Totalni kolaps danas na ovom potezu...bilo mi žao ljudi koji su se okretali levo desno..čekali prevoz..gledali table koje uredno pokazuju dolaske. Bez signalizacije koja navodi na alternativu...bez policije...
Док не сконтају шта заправо треба да радеSamo da nagovestim da je uglavnom oko 30 radova u zadnjih mesec dana aktivno. Pola od tih se produžavaju. Dokle više?
Možda ka GO Novi Beograd. To je česta trasa sličnih linija koje prolaze kružni tok kod opštine i moraju da krate zbog odstupanja u intervalu između. Ili Zemun Bačka, ali to je manje verovatno.Pre neki dan sam video u Borci 85L gde je taj isao?
Док не сконтају шта заправо треба да раде
Super, 400 metara asfalta i trotoara rade 3 meseca i to je pitanje da li će i u tom roku završiti. A Strela je najjača sa Mercedesom na slici kog nikad nisu poslali na 307 i ne znam što nije Cobra na slici.Опет продуживање радова..
Bio sam pre neki dan u vinci nista ne rade sve masine stoje pored puta i put je kao makadam jedva se vozi uzasSuper, 400 metara asfalta i trotoara rade 3 meseca i to je pitanje da li će i u tom roku završiti. A Strela je najjača sa Mercedesom na slici kog nikad nisu poslali na 307 i ne znam što nije Cobra na slici.
Grebu asfalt i pripremaju za asflatiranje, ali to ide užasno sporo.Bio sam pre neki dan u vinci nista ne rade sve masine stoje pored puta i put je kao makadam jedva se vozi uzas
Nikad ga nece uraditiGrebu asfalt i pripremaju za asflatiranje, ali to ide užasno sporo.
И још да напоменем да је отежано мимоилажење бусева и радних машина, још кад се набију 3 камиона у обе траке па аутобус не може да прође и онда ту додатно изгуби 2-3 минута са ионако очајном туражом.Super, 400 metara asfalta i trotoara rade 3 meseca i to je pitanje da li će i u tom roku završiti. A Strela je najjača sa Mercedesom na slici kog nikad nisu poslali na 307 i ne znam što nije Cobra na slici.
Kao i kad DJP objavljuje reklame, a u prvom planu Conecti i Citari, dok se BMC jedva prikažeSuper, 400 metara asfalta i trotoara rade 3 meseca i to je pitanje da li će i u tom roku završiti. A Strela je najjača sa Mercedesom na slici kog nikad nisu poslali na 307 i ne znam što nije Cobra na slici.
Hvala na informaciji.Evo sutra baš menjaju red vožnje za tu liniju i biće opet solo busevi.
Još od 4. kvartala 2023. minibus linija![]()
Obrati pažnju da nema polazaka iz Vinče, linija postaje kružna do kraja radovaИ шта је овде промењено? У потпуности је исти ред вожње као и до сад..
A још је срамотније што су радови предвиђени да трају месец дана због овог малог парченцета пута..