Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Totalni kolaps danas na ovom potezu...bilo mi žao ljudi koji su se okretali levo desno..čekali prevoz..gledali table koje uredno pokazuju dolaske. Bez signalizacije koja navodi na alternativu...bez policije...

Sutra se blokira raskrsnica kod Vinče I to od 11:30-12:08.

Da znaju sugrađani koji obitavaju tim potezom.

Jel se ovi maj***i drogiraju? Ladno minimum 4 meseca će biti bez 28, 29 i 41 na Trgu. Ja prosto ne mogu da verujem, šta se tu radi 4 meseca, na kraju će biti duži radovi nego kad je bila ona nakaradna rekonstrukcija 2019. godine.

IMG_1090.png

Poslednja izmena:
Interesantno je to šta hoće da ubace u aplikaciju i šta neće. Sad je za vikend bila promena linija 27 i 27E zbog radova na kružnom toku kod Omladinskog stadiona. Uredno su sva stajališta na tom delu izmenjene trase u aplikaciji i celom sistemu dodata, pa čak i okretanje kod MUP-a, a zato stajališta kroz Cara Dušana ne mogu da se dodaju već nedeljama.

Jel sad planiraju da stavljaju asfalt umesto kocki na Trgu republike ponovo? Vidim da su danas započeli vađenje kocaka.

Samo da nagovestim da je uglavnom oko 30 radova u zadnjih mesec dana aktivno. Pola od tih se produžavaju. Dokle više?

Ne znam zašto, ali 83 je išao preko Gazele, oko 13h sam ga video.

Super, 400 metara asfalta i trotoara rade 3 meseca i to je pitanje da li će i u tom roku završiti. A Strela je najjača sa Mercedesom na slici kog nikad nisu poslali na 307 i ne znam što nije Cobra na slici.
Bio sam pre neki dan u vinci nista ne rade sve masine stoje pored puta i put je kao makadam jedva se vozi uzas

Super, 400 metara asfalta i trotoara rade 3 meseca i to je pitanje da li će i u tom roku završiti. A Strela je najjača sa Mercedesom na slici kog nikad nisu poslali na 307 i ne znam što nije Cobra na slici.
И још да напоменем да је отежано мимоилажење бусева и радних машина, још кад се набију 3 камиона у обе траке па аутобус не може да прође и онда ту додатно изгуби 2-3 минута са ионако очајном туражом.

Битно је само за слику да су ставили Мерцедеса, неће сигурно да се хвале како шаљу само кобру на 307.

И шта је овде промењено? У потпуности је исти ред вожње као и до сад..

A још је срамотније што су радови предвиђени да трају месец дана због овог малог парченцета пута..

Prilozi

• IMG_1485.png
    IMG_1485.png
    112,5 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
И шта је овде промењено? У потпуности је исти ред вожње као и до сад..

A још је срамотније што су радови предвиђени да трају месец дана због овог малог парченцета пута..
Obrati pažnju da nema polazaka iz Vinče, linija postaje kružna do kraja radova

Prilozi

• IMG_0962.png
    IMG_0962.png
    116,3 KB · Pregleda: 71
Vrh