Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Ono kad ti ukinu prevoz i ljudi moraju da idu 2 km pešaka uzbrdo ma 35 stepeni zbog 80m puta koji se aflatira i uz to autobus tu može da ide najnormalnije kad odu kamioni, a oni su tu samo prepodne. Takođe mi je neverovatno da zbog ovoga najave skraćenje linije na mesec dana, a za ovo ne treba više od 3 dana da se uradi.
Аутобуси су од данас требали да иду улицама Професора Васића -> Првог Маја -> Палих Бораца -> Милоша Обреновића регуларно до задње станице у оба смера. Предпостављам да је узак пут разлог због чега нису тако могли да иду.

Аутобуси су од данас требали да иду улицама Професора Васића -> Првог Маја -> Палих Бораца -> Милоша Обреновића регуларно до задње станице у оба смера. Предпостављам да је узак пут разлог због чега нису тако могли да иду.
Ja sam predlagao da tu ide minibus, a naravno da ne može tu da ide autobus.

Ovo je stvarno sramota, ali me ne bi čudilo da je tu Strela glavna kočnica, jer ne želi da im se Kobre izakaju.

Тражили смо им да хитно придуже 309Л од Три Тигања до Винчанске док траје скраћење. Видећемо оће ли одобрити од понедељка.

Тражили смо им да хитно придуже 309Л од Три Тигања до Винчанске док траје скраћење. Видећемо оће ли одобрити од понедељка.
Jel možeš da prikažeš trasu? S obzirom sa je Trans Jug dobio 2 nova minibusa uz stare, mogli bi to da izvedu, a tu je i Dumeco koji ima rezervni minibus i uskače gde treba.

Уопште није то лоша прича, чак и после скраћења да остане макар до окретнице у Винчи.

Kakve debilcine, uvodi se linija 22A2 - Crveni krst - Slavija? Pa je l toliko je***o teško da se spoje te 2 linije u jednu da ide do Studentskog trga… Danas se bas vozim u 22A, i razmišljam se jao Bože sad moram da izadjem iz jednog Higera u drugi je*******eni Higer da bih stigao do kuce… Bespotrebno maltretiranje ljudi

I na Bulevaru je haos bilo sinoc, navodno ide 6A od Vuka do Ustaničke, sinoc na okretnici kod Vuka kažu ljudi pola sata čekaju i nema ništa, pakao. Ja nisam ni bio siguran koja je trasa linije pa sam na kraju odustao i otišao peske kući.

A za Vojvode Stepe mogu misliti koji je tek haos, pa sa sve tri tramvajske linije ne moze da se udje u 33, a kamoli bez njih

I na Bulevaru je haos bilo sinoc, navodno ide 6A od Vuka do Ustaničke, sinoc na okretnici kod Vuka kažu ljudi pola sata čekaju i nema ništa, pakao. Ja nisam ni bio siguran koja je trasa linije pa sam na kraju odustao i otišao peske kući.
Нисам сигуран, али мислим да му је почетна станица ГО Звездара када иде према Устаничкој од Вука.

A za Vojvode Stepe mogu misliti koji je tek haos, pa sa sve tri tramvajske linije ne moze da se udje u 33, a kamoli bez njih
Ne bi bio prvi put da na 6A pošalju tipa samo dva - tri autobusa i to solo koji treba kao da zamene silne tramvaje. Sinoć oko 20h isto dugo nije bilo autobusa i na kraju dođe Higer. Danas videh na okretnici tri Solarisa tako da je valjda bolje danas.

Ne bi bio prvi put da na 6A pošalju tipa samo dva - tri autobusa i to solo koji treba kao da zamene silne tramvaje. Sinoć oko 20h isto dugo nije bilo autobusa i na kraju dođe Higer. Danas videh na okretnici tri Solarisa tako da je valjda bolje danas.
Било је данас 7-8 возила, од тога су 5 били зглобови. Интервал му је на неких 10-ак мин, није лоше, али може боље.

Nažalost nema vozila za više. Čak se i kriza zglobova vratila u GSP i nakon ovoliko uzetih linija, pa često ponovo viđam solo BMCe na 17, 37, 95.

Ако је било, праштајте:

Док траје блокада раскрснице Немањине и кнеза Милоша, 52, 53 и 56 иду скраћено до Галерије то левим скретањем код полиције (не иду до Савског трга). Линије које иначе иду кроз кнеза Милоша из правца Сајма (23, 37, 58 итд) скрећу од Мостара до Аутокоманде па даље преко Славије

Nažalost nema vozila za više. Čak se i kriza zglobova vratila u GSP i nakon ovoliko uzetih linija, pa često ponovo viđam solo BMCe na 17, 37, 95.
Trenutno je dobar deo privremenih linija (6A, 28A, 29A, 40A) pokriveno zglobovima, pa verujem da je i zbog toga možda manjak istih na drugim linijama.

I to ne samo danas, već je i juče bilo isto.

I što je najjače, Sekretarijat nam nije uveo liniju zbog povlačenja tramvaja, pa je ovo debela olakšavajuća okolnost za sve nas u VS, jer bi naje*******ali samo sa Lineom.
A tu Kumodrašku su skoro celu renovirali...
Prva dva dela su razvlačili poprilično sa radovima, dok su ovaj treći deo gde pucaju cevi skarabudžili za 1-2 nedelje.
Radnici nešto govore kako je loš bio projekat pošto više nema inženjera koji umeju da projektuju. Sve preko stranke se zaposlili ili sa kumovskim vezama.
Samo ne znam jel pričaju za ViK ili puteve beograd, ili oba xDDD

Ако је било, праштајте:

Док траје блокада раскрснице Немањине и кнеза Милоша, 52, 53 и 56 иду скраћено до Галерије то левим скретањем код полиције (не иду до Савског трга). Линије које иначе иду кроз кнеза Милоша из правца Сајма (23, 37, 58 итд) скрећу од Мостара до Аутокоманде па даље преко Славије
Neki vozači staju na stanice, neki samo projure. Jel su dobili neke instrukcije da koriste postojeća stajališta ili su im ovo samo koridori do redovnih stanica? Vidim da je baš haos na stanicama kod Hrama i Franša...

Vrh