Baš ih je blam da okače CobruСад су макар поставили слику буса који је икад крочио на линију( до душе само као замена на 2 дана)
Изгледа да је стрели чак и отокар виша класа него кобра иако су исто срање друго паковање.
Pogledajte prilog 241732
Изгледа..Baš ih je blam da okače Cobru![]()
Ne čudi me da je tačno ovo iz Strele. Za prethodnu najavu radova je prvo objavu okačila Strela, a tek posle nekoliko dana sekretarijat.Изгледа..
На њиховој инстаграм страници пише да неће саобраћати између 7:00 до 15:00, а на сајту секретаријата стоји од 7:00 до 17:00.
Ко кога ј*** овде?
A sa druge strane, na busevi.com, piše da će linija ipak ići do crkve u Vinči. Preusmeravanje u Leštane se nigde ne spominje: https://www.busevi.com/operativna-i...g-radova-u-ulici-profesora-vasica-17-06-2025/Ne čudi me da je tačno ovo iz Strele. Za prethodnu najavu radova je prvo objavu okačila Strela, a tek posle nekoliko dana sekretarijat.
Odustalo se i sekretarijat je izmenio tekst ja svom sajtu i stranici i stavio da će linija ići do Crkve u Vinči.A sa druge strane, na busevi.com, piše da će linija ipak ići do crkve u Vinči. Preusmeravanje u Leštane se nigde ne spominje: https://www.busevi.com/operativna-i...g-radova-u-ulici-profesora-vasica-17-06-2025/
Da li se u međuvremenu odustalo od besmislice da Vinča ostane bez prevoza?
Setili se da vrate bus na normalnu trasu, umesto da ih lome kroz Jagodinsku i Belo Brdo, a sa ljude maltretiraju sa pešačenjem 2km uzbrdo, iako je put asfaltiran i ostalo je samo da se srede trotoari.Од пре сат времена је 307 враћена на редовну трасу, саобраћа до окретнице али не чека време на окретници “Винча”.
Само 2 дана након асфалтирања им је требало да врате бус на редовну трасуSetili se da vrate bus na normalnu trasu, umesto da ih lome kroz Jagodinsku i Belo Brdo, a sa ljude maltretiraju sa pešačenjem 2km uzbrdo, iako je put asfaltiran i ostalo je samo da se srede trotoari.
Od bilo čega drugog sem Cobre na 307 definitivno nema ništa. Ja sad samo čekam da ih ofarbaju u plavo, jer busevi izgledaju kriminalno koliko su izgrebani tokom ovih radova.Само 2 дана након асфалтирања им је требало да врате бус на редовну трасу
Сад се надам да ће стрела послати неко квалитетније возило на 307.
Ovo će da im prolazi sve dok je građanska neposlušnost ovde misaona imenica. Da svi ponesemo po ciglu, pa da se provedu kao RATP u Parizu za vreme protesta, druga bi priča bila.![]()
Beograd sutra (najverovatnije) bez javnog prevoza
Beograd sutra (najverovatnije) bez javnog prevozawww.ekapija.com
nažalost. Elem, vozači GSP se nešto ni ne bune. Voze do 9/10 (pojedini) tog dana, a neki dobiju gratis slobodan dan. Prodaju se (pojedini) za slobodan dan.Ovo će da im prolazi sve dok je građanska neposlušnost ovde misaona imenica.
Uživancija.nažalost. Elem, vozači GSP se nešto ni ne bune. Voze do 9/10 (pojedini) tog dana, a neki dobiju gratis slobodan dan. Prodaju se (pojedini) za slobodan dan.