Добро је па не раде ово у исто време кад и рушење трамвајског моста.Ono kada nemaš metro u milionskom gradu pa radovi na okretnici autobusa na Zelenom Vencu izmene trasu 17 linija autobusa jer je to kičma prevoza na pravcu Novi Beograd-Centar.
Pogledajte prilog 206505
Mislim da je ispred zgrade ministarstva, odatle mi je jednom kretao bus za Temišvar. Možda sada i ne čekaju tamo.Gde je terminus u Admirala Geparta? Na terminusu Zvezdara i trole i autobusi s obzirom na nagib to jest nizbrdicu moraju da stave klocne kada izlaze iz vozila.
*nerd brain activate*Inače, kroz istoriju tu su okretale 31, 32 i 501 (tada ka belim vodama, ceraku i železniku tj sremčici).
Realno, ok su izmene. Ja bih na Zelenjak vratio samo 704, 706 i 707 s jedne i 52, 53 i 56 s druge strane. Ostalo bih ostavio ovako kako je sad, pod uslovom da Trg republike i Studentski trg mogu da prime vozila. Ne znam kakva je situacija, nisam prošao nijednom.Ove izmene na Zelenjaku su mi sasvim ok ako izuzmem Admirala Geprata koji može samo da bude vanredni terminus,ne više i trajni zbog stanara.Kad vidim da 67 i 68 okreću na BNV,ja bi ovo ovako sve ostavio...ne znam sdmo gde bih stavio 52 53 56 i 56 L....ovo ostalo mi je ok...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Постоји опција на сајту секретаријата да се види која линија где иде када се изабере на њу
Da li postoji mapa u boljoj rezoluciji?
ovo kako je sada bi mozda bilo i prakticnije resenje od tog da se svi okrecu na zelenom vencu.