Šta je novo?

Zapaljeni/izgoreli autobusi GSP-a i privatnih prevoznika od početka 2008

Može, ali isto mogu i da popuste da opet BMC kroči na ove ulice. Ili da obore tender, što da ne....

I to do temelja je izgoreo...
09c6b738f1218eb73bb6eab43ac75852.jpg

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Nije izgoreo, samo su mu spaljene instalacije, malo je oštećen enterijer i harmonika. Bus nije paljen 2-3 dana, samo je od jednom planuo...

Usijali su se osigurači i instalacije oko akumulatora u toku dana na visokim temperaturama jer je danima stajao, i uveče je krenula vatra. Bogami, dosta je stradalo toga u zadnjem delu, ali ide da se sredjuje.

Jeste solo, morao sam opet da pogledam snimak da se uverim. Koja opticka varka li je mene uhvatila...

Usijali su se osigurači i instalacije oko akumulatora u toku dana na visokim temperaturama jer je danima stajao, i uveče je krenula vatra. Bogami, dosta je stradalo toga u zadnjem delu, ali ide da se sredjuje.
Razumljivo, mada opet da bukne tako parkiran. Kakve su tu izolacije, zaštite, mada jesu i temperature ekstremne. U svakom slučaju, nikako mi to nije normalno, u smislu da to ne bi smelo da se desi.

Nije stajao sam, bili su oko njega ostali zglobovi, primera radi 70251 koji je bio parkiran tik do njega je sutradan bio ceo beo sa jedne strane od gašenja požara.

Unacop je imao nesreću pre 10-15 godina gde se u sred noći zapalio jedan Liaz i tu je izgorelo 15ak autobusa. Za taj slučaj se priča da im je neko podmetnuo požar jer nisu platili reket.

Nije stajao sam, bili su oko njega ostali zglobovi, primera radi 70251 koji je bio parkiran tik do njega je sutradan bio ceo beo sa jedne strane od gašenja požara.

Unacop je imao nesreću pre 10-15 godina gde se u sred noći zapalio jedan Liaz i tu je izgorelo 15ak autobusa. Za taj slučaj se priča da im je neko podmetnuo požar jer nisu platili reket.
A ko podmeće požar reketašima? 🤔

Roses are red, violets are blue of course 511 is fire on Železnik again.

Screenshot_20240824_144244_Instagram.jpg

Vrh