Jedna kanta manje na ulicama.Zapalio se cvrcov gmaz na putu do garaze.
P.S. o ovome više ne treba ni obaveśtavati...
koji je broj busa? jel saznao neko?Toooooooo jedna manje kanta na 33, ajde još neki bar da nam svane..
Соло. MAZ 203.015Jeste zglob, linija verovatno 92 ako nije 511
Razumljivo, mada opet da bukne tako parkiran. Kakve su tu izolacije, zaštite, mada jesu i temperature ekstremne. U svakom slučaju, nikako mi to nije normalno, u smislu da to ne bi smelo da se desi.Usijali su se osigurači i instalacije oko akumulatora u toku dana na visokim temperaturama jer je danima stajao, i uveče je krenula vatra. Bogami, dosta je stradalo toga u zadnjem delu, ali ide da se sredjuje.
Da je proradila Božija ruka, proširilo bi im se na celu garažu, a ne samo jedno vozila. Sreća njihova pa je bus stajao sam sa strane.Dan mi ulepsa kada procitam da je neka strela izgorela. Ako ne moze narod mafiji nista, tu je Bozija ruka
A ko podmeće požar reketašima?Nije stajao sam, bili su oko njega ostali zglobovi, primera radi 70251 koji je bio parkiran tik do njega je sutradan bio ceo beo sa jedne strane od gašenja požara.
Unacop je imao nesreću pre 10-15 godina gde se u sred noći zapalio jedan Liaz i tu je izgorelo 15ak autobusa. Za taj slučaj se priča da im je neko podmetnuo požar jer nisu platili reket.
+10511 is fire on Železnik again.