Izbegavaju razgovor ili kazu da je "uvek bilo zagadjeno".Po čemu to zaključuješ?
Ja ne vidim nikakve lokalne inicijative vezano za zagadenje, nema protesta vezanih za to.Zvuči mi baš paušalno i anegdotalno ovaj zaključak. Ja imam utisak recimo da je zabrinutost zbog ovog zagađenja u porastu među lokalnim stanovništvom.
Ja ne vidim nikakve lokalne inicijative vezano za zagadenje, nema protesta vezanih za to.
Već smo pričali. Ja ti navedem da postoje. Eko straža u beogradu, tvrđava u smederevu, u valjevu postoji ekipa takođe, postoje i drugi.Ja ne vidim nikakve lokalne inicijative vezano za zagadenje, nema protesta vezanih za to.
Na ulici štipa za grlo kad udahnes vazduh. Možda smam utripovao ali tako deluje
MC brate jel ovaj merač imaš?Sta se to dogadja na mestu gde nice EXPO?
Mala digresija. Ukljucio sam merac pored case vina i dobio alarm za formaldehid.
Ispostavlja se da isparenja alkohola zaglupe senzor za formaldehid koji takodje ima ovaj merac.
Koliko sam shvatio, ti meris NBGD.sad perio, zbog inverzije i magle (i naravno zagadjenja) se zadrzava CO2, normalno je oko 450-700 u gradu da bude ppm, trenutnoizmerih 930... ovo je bas tragicno, al ljudi nisu svesni uopste.
Pogledajte prilog 224943