Šta je novo?

Za sve ljubitelje shoping centara, molova itd

Н Спорт је тако хтео очигледно, пошто су носилац франшизе. А и Н Спорт има бар 6 локала у Галерији, скупа им је кирија сигурно за 2000 квадрата.

Н Спорт је тако хтео очигледно, пошто су носилац франшизе. А и Н Спорт има бар 6 локала у Галерији, скупа им је кирија сигурно за 2000 квадрата.
Kojih 6 lokala ima n sport? Oni ne spadaju pod sport time kapom radnji.

Моја грешка, имају само стандардно што имају по центрима.

U svetoforu su ljudi slabije klase.
Pre neki dan sam bio tamo, prvo me strefi depresija, drugo, pogledao kačkavalj, prodaju samo neki krš ( biljni ) ...
Definitivno moj omiljeni ulov:

IMG_3856.jpeg

Do duše ima i dobrih stvari zato i svratim povremeno!

Ок су им зачини, кућна хемија, пластика, тканина, смрзнуто пециво, слаткиши, зрнаста ринфуз роба, па и млечни производи од Стадо моје млекаре.
Биљни качкаваљ је за мене био највећи промашај у куповини.

Оно што неке људе одбија јесте начин излагања робе, у кутијама и на великим полицама уместо по рафовима.

Kad je već okačen kačkavalj, može li za nas sa jeftinijim ulaznicama neko pojašnjenje.

Proizvod na bazi mleka u prahu i biljnih ulja - prilično odbojno mi zvuči

Onda imamo nešto tipa "proizvod od parenog mleka"

Šta preporučujete od kačkavalja sa domaćeg tržišta? Da li one tamno žute kolutove?

Ja najviše volim one bledo žute što ih naši nazivaju gauda, edamer i slično, ali meni je sve to istg ukusa.

U svetoforu su ljudi slabije klase.
Pre neki dan sam bio tamo, prvo me strefi depresija, drugo, pogledao kačkavalj, prodaju samo neki krš ( biljni ) ...
Na Bezaniji su uglavnom Rusi ali znam i neke ljude iz ITa koji idu zbog zdravih gricki i slatkisa i nekih stvari za kucu.
IT nije socijalna kategorija, mada kakva je situacija zadnjih godina sve vise postaje socijalna kategorija :D

Kad je već okačen kačkavalj, može li za nas sa jeftinijim ulaznicama neko pojašnjenje.

Šta preporučujete od kačkavalja sa domaćeg tržišta? Da li one tamno žute kolutove?

Ja najviše volim one bledo žute što ih naši nazivaju gauda, edamer i slično, ali meni je sve to istg ukusa.
Качкаваљ у производњи има више сложенијих фаза од класичног белог сира. Одваја се груш, цеди од сурутке, пресује и после кува-пари, да би се добила хомогена маса.
И међу самим качкаваљима постоје разлике и све зависи од тога да ли се жели качкаваљ за топљење на пици, или за сендвич, или без топљења, за сецкање као мезе ... мада је генерално све индустријски слично, најбоље је наћи мање произвођаче по пијацама.

Prosto procitajte sastav.
Sir treba da sadrzi mleko i mlečne kulture. Taj sastav bez ijednog dodatka se prodavao u lidlu , njihova proizvodnja
Ja kad sam procitao sastav kackavalja koji se prodaje u svetofor u nije mi bilo dobro

Ja kada sam pročitao da Mama's kačkavalj, koji se prodaje u raznim marketima, pravi od palminog ulja, vratio ga na policu. I generalno, u radnju idem zbog onoga što ona ima, a ne zbog toga da li je fensi ili blam ići u neku.​

Ок су им зачини, кућна хемија, пластика, тканина, смрзнуто пециво, слаткиши, зрнаста ринфуз роба, па и млечни производи од Стадо моје млекаре.​
Da li imaju bilo šta od plastike vezano za baštu?​

Kvalitetan odstojao kačkavalj je generalno skup i kao što reče Došljak zavisi zašta ti treba. Od tih po marketima meni za sada najbolji Kika, sve ostalo mi ima ukus gume.

Такође ко воли Очаковски квас им је одличан, мислим да је јефтинији него на Газпрому.

Vrh