DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.655
Da, to sam video još pre 3-4 nedelje.
Interesantan stav. Second Hand radnje i generalno odeća i obuća su izuzetno popularne u Evropi, posebno među omladinom. Prevashodno zbog tog ekološkog pokreta, ali i zato što mladi vole da nose "retro" stvari (i da izgledaju onda kao klošari, ali to je već moj lični stav ). Ali takve radnje ne govore o finansijskom stanju društva.Ala niču Second Hand/Outlet radnje po užem centru grada, baš tužno izgleda. Samo na potezu Trg-Terazije sam izbrojao 5 komada. Maltene svaki treći lokal Second Hand.
A mi ovde debatujemo o famoznim Luj Viton, Guči, Versaće radnjama...
Meni je najdraži tržni centar.Kad smo već na temi mallova Ada mall mi je najdraži mall u BG
Da li ti je bitno i da zaradiš nešto ili samo da skloniš garderobu? Postoje klubovi penzionera koji skupljaju staru garderobu i onda je distribuiraju ljudima kojima je potrebna.Meni je tužno što ja ne mogu da se ratosiljam svoje stare odeće nikako sem da je bacim.. U Sekund hendu to ne bi kupili ni za 50rsd komad... i počinjem da verujem da oni s obzirom da ne otkupljuju nego samo prodaju, donose sa otpada zapadne Evropre... Možda neki otkupljuju, al tamo gde sam ja pitao, ne... Znači imaju neke svoje redovne dobavljače, a to su verovatno odbačene stvari koje ih ne koštaju ni dinar...
Posle Novog Sada, Lesnina i Mömax stižu u Beograd
Sa firmom Lesnina S d.o.o. Beograd, projektovanje i izgradnja novog Lesnina i Momak prodajnog centra u Ul. Selo 68227/1 u Beogradu. Površina centra iznosiće oko 30.000 m2.
LSG Building Solutions d.o.o. je odgovoran za sve elektro instalacije (energetske instalacije, strukturno kabliranje, automatska detekcija požara, ozvučenje, itd.), ventilaciju, vodovod i kanalizaciju, grejanje, hlađenje i prskalice.
Početak radova je u oktobru 2023. godine, a planirani završetak u aprilu 2024. godine.
Dolazak Lesnine i Momaka u Beograd sigurno će obradovati Beograđane jer, pre svega, donose nova radna mesta, ali i novine u opremanju doma koje Lesnina i Momak nude.