[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=597744#p597744:gacibgpy je napisao(la):Žika » pre 39 minuta[/url]":gacibgpy]Budite malo realni.
Isto i biciklista, ne vidim da gleda levo iza sebe kad obilazi zaustavljeno vozilo niti daje znak rukom da će preći u drugu traku, možda je to omelo vozača pa ne obraća pažnju na semafor. Dalje*******iciklista se bespotrebno dugo zadržava u levoj saobraćajnoj traci pošto je obišao zaustavljeno vozilo i on isto ne staje na crveno svetlo, već prelazi zaustavnu liniju.
Ok Žiko.
Previše se cimaš oko ovoga realno. Kao da će tvoje ili moje ili ičije drugo pisanije po forumu išta da promeni. Ja sam odavno batalio forum "prepucavanja" jer često nema pametnih zaključaka i zato ni ne učestvujem aktivno u diskusijama, već naletim sa vremena na vreme.
Ti si se baš razjapurio oko ovoga jer vidim ubacuješ i biciklistu u priču, a ja postavio klip da se vidi i druga strane priče a ne da tražim dlake u jajetu.
Tako da, srećno u daljoj avanturi diskusije saobraćaja u Srbiji koji će samo biti gori i gori (mentalitet naroda, vlast, samoživost, bahatost, itd).