Šta je novo?

Yu Kapital - Shopping City - Izgleda da je po

Pa kod nas je nažalost sve tako, šaljemo poruku investitorima da će morati mnogo da se pomuče da bi nesto otvorili. I dalje ostaje prazan prostor iza metroa šta će biti sa tim?

na sajtu Metro-a se ponovo pojavio na spisku distributivnih centara...moze biti da je informacija o 16.junu tacna ili bar priblizno tacna... :kk:

takodje je i ucrtan u mapu hahahaha kao sto sam i mislio zbog cega su ga brisali sa sajta pa evo danas vratili :laugh:

16.06. je izgleda definitvno... tokom danasnjeg dana su zvali telefonom firme preko puta njih (onaj niz firmi uz Ibarsku) i pozivali na svecano otvaranje 16. juna, ako se dobro secam u 10h...

Prijatelj koji je dobio poziv od Metroa mi je licno preneo info, tako da racunajte da je info 99% relevantna.

znaci 16 jun je zvanicni datum. mada me bas zanima kada ce krenuti sa promocijama (tv reklame,bilbordi...)

Najbolja promocija bi im bila da parkiraju dva kamiona na kojima pise otvaranje metroa 16 juna tacno na ibarskoj ispred metroa :laugh:

:D pametno...pitam se da li će se na otvaranju pojaviti brdo penzionera, interesuju me njihova lica kada saznaju da ne mogu bez kartice :D

U svakom slučaju jedva čekamo 16. jun

Malopre sam dobio mail od PR-a Metroa u kome se kaze izmedju ostalog sledece:

"Poštovani,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će treći distributivni centar kompanije Metro C&C Srbija u Beogradu biti otvoren za kupce 16. juna - četvrtak u 6h.
Prvih hiljadu kupaca u novom objektu na Vidikovcu dobiće poklon iznenađenje, a u periodu od 16.06 do 22.06. traje specijalna akcija samo za kupce novog distributivnog centra Vidikovac.

Sedmi po redu Metro objekat u Srbiji nalazi se na Ibarskoj magistrali, na adresi Ibarski drum br. 20 i prostire se na površini od 13.500 kvadratnih metara. U ovom centru radiće oko 240 ljudi.
U ovaj objekat uložen je 21 milion evra, što predstavlja jednu od najznačajnijih investicija kompanije u Beogradu i Srbiji ove godine........"

...eto...sad imamo i zvanicnu potvrdu... :cool:

Ево прођох данас тамо и онај улаз је КАТАСТРОФА. Нису чак ни направили другу траку на Ибарској у дужини од стотинак метара, него су по обичају искривили траке. А семафор стоји и чека да направи гужву... :rolleyes:

mislim da je podvoznjak bolje resenje ionako ima deo ispod magistrale sa desne strane kada se ide prema gradu. Ali bolje je i ovako nego bez semafora....kamioni ce tu praviti veliku guzvu sa manevrisanjem bez semafora...a i za pesake je katastrofa da predju bez toga

Mislim da je njima trebalo brzo,jednostavno i korisno rešenje...to su i dobili...

Imate plan za onu petlju tu da se napravi ali to ce na kukovo leto

aladin2908":x2od9eqw je napisao(la):
Mislim da je njima trebalo brzo,jednostavno i korisno rešenje...to su i dobili...
Па сад, колико је то брже, једноставније, а нарочито корисније, питање је...

Pa ja mislim da jeste za njih...najlakše je podeliti traku napraviti pešačko ostrvo i ugraditi semafore...za podvožnjake , nadvožnjake i kružne petlje su potrebni radovi težeg tipa a to je odugovlačenje samo za njih...da ne pričam da bi zakružni tok ili šta već trebalo zatvoriti saobraćaj...

ali ljudi, koja je smejurija ovaj grad/zemlja, pa to nmam ni u crtanom filmu...

Pre par godina, napravise mini petlju za iskljucenje za groblje Orlovaca. Tada se na sva usta pricalo o tome kako je najzad ukinut veliki bezbednosni problem semafora koji je regulisao saobracaj na tom delu Ibarske...

Pricali su da je nenormalno da na tako frekventnom putu bude semafor, da je nebezbedno, itd, itd...

Tri godine kasnije instaliraju semafor na duplo gorem mestu (u pogledu bezbednosti) te iste saobracajnice... i prekosutra na otvaranju Metroa ocekujem nekoga iz vrha vlasti kako hvali novi postavku novog semafora u nasem gradu...

(Da ne pominjem onu mutant-petlju izmedju groblja i Petlovog brda, za to bi mi trebalo puno vremena i nerava)

Možda će semafori biti samo privremeno rešenje, posebno ako bude pravio problem ...a šanse su velike :D .
Slažem se u tome jer ne vidim logiku da na magistralnom putu imaš semafore jer posle ubrzanja od 80 treba da uđeš u krivinu i naletiš na crveno ...
A te mutant petlje kojih ima tri, jedna za kružni put, druga za "obilaznicu" i treća za orlovaču su dosta opasne po konstrukciji ... taj deo izgleda kao centar za obuku profesionalnih vozača a ne "magistrala" i to jedna od važnijih ...kad krenu za CG sd pred leto biće lepo :D

aladin2908":3er4mr6t je napisao(la):
Pa ja mislim da jeste za njih...najlakše je podeliti traku napraviti pešačko ostrvo i ugraditi semafore...za podvožnjake , nadvožnjake i kružne petlje su potrebni radovi težeg tipa a to je odugovlačenje samo za njih...da ne pričam da bi zakružni tok ili šta već trebalo zatvoriti saobraćaj...
Кад су у Чачку направили на магистрали два кружна тока, могли су и овде. Уосталом, направи се обилазни пут око градилишта, па се саобраћај не прекида. Наравно, свега тога се треба сетити.

Ti kruzni tokovi su cak i dobro ispali koliko god sasavo zvucalo.

Dok u BG-u ne daj boze da napravizis kruzni tok i pogotovu na magistrali ili autoputu.Nadam se da ce biti guzve pa ce biti poterani da odrade kako valja to mesto.

problem sa semaforom ce nastati kada se bude izgradio jos jedan hipermarket pored :D e tek tada ce nastati haos i to sve sto ludaci nisu izgradili drugu traku na ibarskoj i ne znam sta vise cekaju.
a tek kad budu bile sledece zadusnice :rolleyes: milina

:D samo da se ne pomuče, ali obiće im se u glavu vrlo uskoro :D ali mi se radujemo otvaranju jedinog hpermarketa na ovoj strani Beograda

Wile E. Coyote":1fb6kcnp je napisao(la):
'Оће, њима је семафор врхунац регулисања саобраћаја... :rolleyes:
E tako je!

+

Semafori su himalaji regulisanja saobraćaja.

Evo upravo se vratio iz novog metro-a .Mogu da kažem da je lep i velik, proveo sam u njemu više od dva sata. Omiljeni deo- kutak za mlečne i suhomesnate proizvode jer je to velika soba u kojoj je jako hladno što na današnjih 32 stepena veoma prija :D :D :D :D :D

Vrh