[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=812984#p812984:148izso1 je napisao(la):
Duh » Sre Jan 13, 2021 9:02 pm[/url]":148izso1]A sto si se odlucio za ovaj projekat?
Po meni je jedino investitor dobar, lokacija bas losa, uska ulica, nema nista blizu(skola, prodavnica, bus stanica itd)
I koja je trenutna cena po m2 ovde?
Ako nije tajna koja je to lux gradnja na Zvezdari za koju si se raspitivao? Da nije mozda Atria residence?
Svidja mi se jer je blizu Zvezdarska suma, tu sam negde i hteo da nadjem, sa te zapadne strane, ne one donje ka Mirijevu. Mozda nije nesto preterano sredjena, ali je oaza u ovako zbijenom gradu.
Ulica jeste uza, bila bi i ok da okolne zgrade imaju parking mesta tako da se ne parkiraju sa obe strane na trotoaru. Valjda ce to nekako da se resi, da zagrade bar jednu stranu za pesake.
Vrtic i skola mi nisu bitni, a vidim da je u planu kroz neku godinu. U samoj Zvezdarskoj sumi je dobar vrtic.
Prodavnice, za sada sam video shop and go na pocetku Lednicke. Moze da se naruci i online iz Idee, Maxija da dostave neke kabaste stvari. Autom isto nije problem da se spusti do Big Fashiona na Karaburmi. Sagradice se nesto kroz neku godinu. Verovatno na mestu Tamnave trans koju ce da izmeste. A i ovoj zgradi treba jedno 2 godine do useljenja.
Autobuske linije nisu lose, blizu su 74 i 65, voze do Vuka, centra, Novog Beograda.
Bitan faktor mi je i dobar investitor, a zbog nize cene u odnosu na druge novogradnje u okolini uspeo sam da uklopim i stan i garazno mesto.
Cena zavisi od sprata i polozaja. Otprilike je oko 1600+pdv za neki nizi sprat tj 2. i 3. Mogu i da koriguju cenu ko uplati 50% kapare, ovako traze 20% i ostatak po tehnickom prijemu zgrade. To mi isto deluje posteno. Ja sam dobio cenu 1575+pdv, na suncanoj strani, visi sprat. Brzo su se rasprodali manji stanovi, bas se suzio izbor.
Ta lux gradnja na Zvezdari je u blizini bolnice, neka manja zgrada u Varovnickoj. Tako je oni reklamiraju, zato sam i rekao navodno lux. Nego sam je samo naveo jer je cena 325e vise po kvadratu nego ovde sto sam dobio. Ok, zavrsena zgrada, ali opet mi je precenjena za to sto nudi, sama lokacija je ok, nit je losa, niti nesto posebno.
Atria je vec nesto drugo, na boljoj lokaciji, preko puta su neki apartmani, zgrada ima samo tri sprata, ali i 2400+pdv po kvadratu i nema manjeg stana od 51kv.
Najvise sam trazio neku dobru starogradnju u bloku 70, one manje sestospratne zgrade, ali nisam nista nasao nakon cetiri meseca (u samom pocetku sam ispustio jedan odlican stan).
WR mi deluje kao best buy ko voli i kome odgovara ovaj deo grada. Zato sam se i odlucio za ovaj projekat. Nisam hteo i ovo da ispustim.