Ako ste mozda gde i ja na toj vertikali razumecete ...Moram da priznam da ne razumem upit
Ako ste mozda gde i ja na toj vertikali razumecete ...Moram da priznam da ne razumem upit
Ideeemoooo Kevineee, ideeemoooo Trampeee... #racunajtenanasCekaju se predsednicki izbori u SAD. Kad pobedi republikanski kandidat podnece zahtev za izmenu gradjevinske dozvole i peti sprat, a ako se desi da pobedi demokrata, onda se cekaju naredni izbori.
Ja sam rekao sarkasticno jer mi je i maj daleko . I ja sam se radovao decembru...Koja je onda realna procena? Februar 2024Lamela, ne bih da ti rušim sneška, ali nemoj da se raduješ pre vremena, da se ne bi razočarao. Pričam iz svog primera, ja sam se radovala decembru jer su prvo tako pričali. Kad bi i sad dobili dozvolu ne bi moglo da bude u maju jer nema dizanja spratova zimi. Ja cu se obradovati kad dodje dozvola
postoji li neki poseban razlog sto procedura toliko traje i jos nije zavrsena?Da li je neko od vas vec podigao kredit u Unicredit banci? Ja sam krenuo u proceduru pre skoro dva meseca
Zbog guzve, rekli su mi da imaju dosta zahteva za stambene kredite...postoji li neki poseban razlog sto procedura toliko traje i jos nije zavrsena?
Iskreno, mislim da nisu iskreni, moj poznanik je prikupio dokumentaciju za 2 dana, i sve je bilo gotovo za 14 dana... vec je platio 2-3 rate....isto se radi o zgradi koju projektno finansiraju...Zbog guzve, rekli su mi da imaju dosta zahteva za stambene kredite...
I ja to mislim, zato sam i pitao ovde. I ja sam jako brzo prikupio dokumentaciju, ali su mi tek nakon mesec i po javili da treba da uzmem uverenje iz katastra, koje sam cekao 15 dana. Juce sam im predao, cekam odgovor.Iskreno, mislim da nisu iskreni, moj poznanik je prikupio dokumentaciju za 2 dana, i sve je bilo gotovo za 14 dana... vec je platio 2-3 rate....isto se radi o zgradi koju projektno finansiraju...
Koliko sam razumeo kredit se odobri nezavisno od toga da li je zgrada gotova i prebace se pare. A u nasem slucaju gde se menja dozvola, banka prebaci pare tek kada je izmena gotova.Zar nije malo rano za podizanje kredita? Kada se aktiviraju krediti, u februaru?