Šta je novo?

Wellport [Stambeni kompleks | 50.000m2]

Jel to znaci da u dvoriste nece moci da udje niko osim stanara ?
Dvoriste (tj parking u centru) ce biti dostupno svima posto su predvidjeni lokali u prizemlju. Mislim da ce zgrada imati portira u zato je zovu kondominijum. Pitali smo gde je park i teretana koje reklamiraju ali konkretan odgovor nismo dobili (u fazi 2 koja jos nije razradjena?!).

Moj stan je u ovoj zgradi A1. Pitao bih sutra. Nadam se da postoji pešačka zona.
Meni nije jasno kako je ovaj plan partera dobio odobrenje (a receno je da jeste). Predpostavljam da je cilj bio da se nagura sto vise parkinga za prodaju tako da su stanari, pesacki pristup i trotoar bili na dnu liste prioriteta. Za cenu po m2 i kvalitet zivota koji projekat promovise ovo je ozbiljan propust. Pogotovu sto su parking mesta namenjena lokalima a ne stanarima i stoga kretanje vozila u centralnom parkingu i saobracajnici ce biti vrlo
frekventno sto ce uticati na bezbednost pesaka i stanara.

Meni nije jasno kako je ovaj plan partera dobio odobrenje (a receno je da jeste). Predpostavljam da je cilj bio da se nagura sto vise parkinga za prodaju tako da su stanari, pesacki pristup i trotoar bili na dnu liste prioriteta. Za cenu po m2 i kvalitet zivota koji projekat promovise ovo je ozbiljan propust. Pogotovu sto su parking mesta namenjena lokalima a ne stanarima i stoga kretanje vozila u centralnom parkingu i saobracajnici ce biti vrlo
frekventno sto ce uticati na bezbednost pesaka i stanara.
Da. Jesi li i ti kupio stan u ovoj zgradi? Za sada, najbezbedniji način koji sam mogao da vidim je da koristim stepenice do podzemnog parkinga.
1753863537886.png

Da. Jesi li i ti kupio stan u ovoj zgradi? Za sada, najbezbedniji način koji sam mogao da vidim je da koristim stepenice do podzemnog parkinga.Pogledajte prilog 246377
Da, ali izlazak koristeći stepence ne rešava problem ljudi sa invaliditetom, žena sa kolicima.SL
Slazem se sa zoki77, kretanje kroz podzemni parking je jos nebezbednije nego kretanje kroz parking partera. A gde su deca, majke, startije osobe i osobe sa potrebnim potrebama

Pitanje za stanare Wellporta. Kako se osecate zbog ovoga? Sta mozete da uradite? Pojacati obezbedjenje? Kako mogu da udju akk je vec zatvoreno?

Pitanje za stanare Wellporta. Kako se osecate zbog ovoga? Sta mozete da uradite? Pojacati obezbedjenje? Kako mogu da udju akk je vec zatvoreno?

Jako dobro pitanje, kako je neko ušao u taj kondominijum sa toliko kapija i obezbeđenja.
Da sam stanar, prestao bih da ih plaćam istog trenutka.

Jako dobro pitanje, kako je neko ušao u taj kondominijum sa toliko kapija i obezbeđenja.
Posto nisi stanar a ja jesam i to tačno iznad tog stana koji su poseteli,daću ti informaciju iz prve ruke.Da si ti bio na mestu čuvara verovatno bi se onesvestio ili u..o od straha.Znao bi da oni nisu provalili nego ušli sa tagom koji su dobili od vlasnika koji izdaje stan na dan,a čuvar je uradio ono što je samo i mogao da uradi a to je poziv policiji,jer za ovo su oni nadležni a ne čuvar kondomijuma,koji i da je hteo nije mogao ovo da reši,njih dvojica na njih dvadeset.A što se tiče države,i te kako se radi na ovome i to radi UKP,neki su već privedeni a za nekima se traga,koliko smo čuli.Tako da ne brineš,ipak živiš u pravnoj državi

Posto nisi stanar a ja jesam i to tačno iznad tog stana koji su poseteli,daću ti informaciju iz prve ruke.Da si ti bio na mestu čuvara verovatno bi se onesvestio ili u..o od straha.Znao bi da oni nisu provalili nego ušli sa tagom koji su dobili od vlasnika koji izdaje stan na dan,a čuvar je uradio ono što je samo i mogao da uradi a to je poziv policiji,jer za ovo su oni nadležni a ne čuvar kondomijuma,koji i da je hteo nije mogao ovo da reši,njih dvojica na njih dvadeset.A što se tiče države,i te kako se radi na ovome i to radi UKP,neki su već privedeni a za nekima se traga,koliko smo čuli.Tako da ne brineš,ipak živiš u pravnoj državi

E hvala ti Milane, sad mogu mirno da spavam jer živimo u pravnoj državi pošto sam se onesvestio i u**o od straha kada sam video ove likove.

A što se tiče države,i te kako se radi na ovome i to radi UKP,neki su već privedeni a za nekima se traga,koliko smo čuli.Tako da ne brineš,ipak živiš u pravnoj državi
Pravna drzava ne salje ovakve na vrata za pocetak. Svaka drzava ima apsolutno moc da neutralise svaku kriminalnu aktivnoat, ali nece, treba to njima.

U svaki ovakav objekat se ulazi veoma lako. Sačekaš da se otvore garažna vrata kada neko ulazi u ili izlazi iz garaže i uđeš za njim. Posle i ako iz garaže nema direktnog ulaska opet sačekaš komšiju pa sa njim u zgradu. Fluktuacija u ovakim kondominijumima je velika pogotovo oko 8h i oko 16h, i nećeš čekati više od 5min za ovu akciju. U garaži je normalno da ti svako odgovori na dobar dan istim i niko ti neće zatvoriti vrata već će i pridržati dok ne uđeš i ti.

Tzv. sporCki ribolov, uhvatiš, poljubiš, pustiš.

Vrh