Šta je novo?

Wellport [Stambeni kompleks | 50.000m2]

Pozdrav,
planiramo kupovinu stana u Wellportu, faza 4, pa me interesuje par stvari koje predstavnici prodaje ne znaju:
1) Da li ima komarnika i da li su potrebni na 6. spratu?
2) Da li su ostave koje se nalaze u garazi na -1 i -2 nivou potpuno ozidane sa svih strana, ili su "zidovi" od letvica pa se vidi sta je unutra? Mislim na one vece ostave (preko 5 kvadrata), koje su same i imaju sopstvena vrata.
3) Da li je sprovedena UTP infrastruktura u stanovima ili ce morati da se "razvlace" mrezni kablovi od rutera do racunara?
1) Da
2) Letvice drvene kroz koje se vidi su podrumi, ne znam specificno za taj slucaj za pojedinacne ostave. Ako su pojedinacne ostave sa zasebnim vratima zasto vam je bitno da li imaju letvice?
3) Sprovedeni UTP do soba i terminirani u nadgradnom ormaricu iznad ulaznih vrata

Zna li se hoce li La presidenta i u fazi 4 ne raditi nista i uzimati pare?

@Belgrader Hvala na odgovorima!
Ako su pojedinacne ostave sa zasebnim vratima zasto vam je bitno da li imaju letvice?
Zbog privatnosti. Razmisljam da li da uzmem tu zasebnu.

Sto se tice La presidente, ja sam pitao predstavnike prodaje koliko ce kostati mesecno odrzavanje, rekli su mi da su se ostali stanari Wellporta vec dogovorili da to bude evro po kvadratu, tako da pretpostavljam da ce u fazi 4 biti isti upravnik kao i u ostalim.
Ali mozemo to promeniti ako nista ne rade, zar ne?
Za Newport , za A1 i A2, cini mi se da su rekli da ce prve dve godine investitor sam odrediti upravnika dok se zajednica stanara lepo ne oformi, a kao da posle stanari mogu sami da odluce koga hoce.

Poslednja izmena:
U Vozdovim Kapijama (isti investitor), la presidenta, jedva smo je smenili, svuda je postavi investitor, svi ulazi su je smenili koliko znam.
Bukvalno nista nije uspela da resi od problema (samo prosledjivala mailove od drugih ka stanarima).

Info: za smenu nam je potrebno bilo 2/3 stanova, a upravnica nije htela da dostavi mailove stanara da se lakse organizujemo, tako da je potrajalo par meseci dok nismo skupili 2/3 glasova.

živim u kompleksu gde je la presidenta i dotična gospođa koja upravlja tom firmom oterana metlom. jedva doduše, bilo je teško ali smo uspeli. isto je bila nametnuta od strane investitora. međutim, jako je bitno da znate da se u kompleksu posle nje izmenjalo još nekoliko firmi i upravnica jer bukvalno nebeska sreća mora da vas pogleda da bi dobili nešto kako treba. smenili la presidentu jesmo, ali i dalje nismo dobili bolje.

Znači još će da bude pravicete ih od blata. Zeznuto s upravnicima, jako malo savesnih i poštenih.

Da li ste dobili neki info? Upropastise projekat sa ovim parkingom, moglo je to biti mnogo umerenije, sa samo malo manje parkinga i vise zelenila i pesackih zona, to bi svakako povecalo vrednost i buducu prometnost lokala u prizemlju vise nego sav onaj kolovoz i parking mesta. Na kraju krajeva, te lokale ce posecivati ljudi a ne vozila, pa tako ce i posecenost i uspesnost istih biti usko povezani sa pametno osmislhwnim urbanim prostorom i komforom koji pruzaju buducim korisnicima. Jos kad bi to investitor i dizajneri razumeli.
Zdravo, da. Kao što je prikazano na slikama. Nema dodatnog pešačkog prostora.

živim u kompleksu gde je la presidenta i dotična gospođa koja upravlja tom firmom oterana metlom. jedva doduše, bilo je teško ali smo uspeli. isto je bila nametnuta od strane investitora. međutim, jako je bitno da znate da se u kompleksu posle nje izmenjalo još nekoliko firmi i upravnica jer bukvalno nebeska sreća mora da vas pogleda da bi dobili nešto kako treba. smenili la presidentu jesmo, ali i dalje nismo dobili bolje.
Koji problemi su se pojavljivali sa upravnicima?

Vrh