Šta je novo?

Wellport [Stambeni kompleks | 50.000m2]

Jel to znaci da u dvoriste nece moci da udje niko osim stanara ?
Dvoriste (tj parking u centru) ce biti dostupno svima posto su predvidjeni lokali u prizemlju. Mislim da ce zgrada imati portira u zato je zovu kondominijum. Pitali smo gde je park i teretana koje reklamiraju ali konkretan odgovor nismo dobili (u fazi 2 koja jos nije razradjena?!).

Moj stan je u ovoj zgradi A1. Pitao bih sutra. Nadam se da postoji pešačka zona.
Meni nije jasno kako je ovaj plan partera dobio odobrenje (a receno je da jeste). Predpostavljam da je cilj bio da se nagura sto vise parkinga za prodaju tako da su stanari, pesacki pristup i trotoar bili na dnu liste prioriteta. Za cenu po m2 i kvalitet zivota koji projekat promovise ovo je ozbiljan propust. Pogotovu sto su parking mesta namenjena lokalima a ne stanarima i stoga kretanje vozila u centralnom parkingu i saobracajnici ce biti vrlo
frekventno sto ce uticati na bezbednost pesaka i stanara.

Meni nije jasno kako je ovaj plan partera dobio odobrenje (a receno je da jeste). Predpostavljam da je cilj bio da se nagura sto vise parkinga za prodaju tako da su stanari, pesacki pristup i trotoar bili na dnu liste prioriteta. Za cenu po m2 i kvalitet zivota koji projekat promovise ovo je ozbiljan propust. Pogotovu sto su parking mesta namenjena lokalima a ne stanarima i stoga kretanje vozila u centralnom parkingu i saobracajnici ce biti vrlo
frekventno sto ce uticati na bezbednost pesaka i stanara.
Da. Jesi li i ti kupio stan u ovoj zgradi? Za sada, najbezbedniji način koji sam mogao da vidim je da koristim stepenice do podzemnog parkinga.
1753863537886.png

Da. Jesi li i ti kupio stan u ovoj zgradi? Za sada, najbezbedniji način koji sam mogao da vidim je da koristim stepenice do podzemnog parkinga.Pogledajte prilog 246377
Da, ali izlazak koristeći stepence ne rešava problem ljudi sa invaliditetom, žena sa kolicima.SL
Slazem se sa zoki77, kretanje kroz podzemni parking je jos nebezbednije nego kretanje kroz parking partera. A gde su deca, majke, startije osobe i osobe sa potrebnim potrebama

Vrh