[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=765883#p765883:7ol8bnid je napisao(la):
Sanitarium » Pet Avg 14, 2020 10:46 am[/url]":7ol8bnid]Druze Vladimire, razumem te, nasao sam i ja odredjene propuste u stanu koji su daleko ozbiljniji od "nekog silikona iznad smart home box-a", ali mislim da ga pretera... Deluje mi da trazis dlaku u jajetu kako bi isao sa nekom tuzbom ili pokusajem nadoknade novca za stres i izgubljeno vreme...
No offense, ali ajde makar nam navedi nesto ozbiljnije, čim si imao dodatne radove i čim se toliko odužilo, mora da je bilo nesto bitno propusteno ili lose uradjeno ?
Ja sam video neke stvari tek u toku opremanja, kao sto su:
- krivi zidovi (videlo se tek kad su stolari postavljali elemente radjene po meri)
- napukao mermerni prag u kupatilu
- jedna pločica malo štrči u podu kupatila
- bojler "pišti i stenje" kad je upaljen, verovatno neka gumica ili sigurnosni ventil nije dobro postavljen
Takodje sam imao dosta dodatnih radova, dodatih prekidaca, prosirenje kuhinje, povecanjem tus kabine na racun druge prostorije itd itd.
Sve je uradjeno kao po planu, nije "perfektno" ali zadovoljavajuce. Na primer, izvlačili su mi struju za LED traku u jednoj sobi i garderoberu koju NISU povezali na prekidač za svetlo, već je stalno pod naponom... Odnosno mozes je ugasiti samo putem osigurača u hodniku.
Ja mislim da bi ti poludeo da se tebi takav propust desio. Jednostavno sam rešio tako što sam postavio mali prekidač u ormaru, za koju je traka inicijalno bila i namenjena. Dok je u garderoberu paljenje na senzor, kada se otvore vrata. Ne pokušavam da branim investitora, tužno je što se ovo dešava, ali brate, živci nemaju cenu.