vladimir15
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 17.06.2018.
- Pohvaljen
- 69
Tako je, jesu.. Izgleda će biti navodnjavanje kap po kap.. Vrhunski..
Moguce, ali malo verovatno. Kap po kap je skuplje resenje, i naravno da ce ovaj investitor pre odabrati obicne prskalice.vladimir15":4nj698v1 je napisao(la):Tako je, jesu.. Izgleda će biti navodnjavanje kap po kap.. Vrhunski..
Ne bih znao precizno, ali imajuci u vidu broj stanova koji ce tu biti izgradjen, tj. broj automobila koji ce prolaziti novom ulicom T.Sondemajera koja se gradi u delu levo od N1 televizije vec sada, verujem da ni teorijske sanse nece biti da ce tu moci automobili da se parkiraju[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=689836#p689836:sc2oax5j je napisao(la):mladi gradonacelnik » Uto Dec 17, 2019 2:17 pm[/url]":sc2oax5j]Kad smo kod parking mesta, da li ce i dalje jedna strana ulice (blize westu) biti koriscena za parking, ili ce to zabraniti? Neko zna?
Mislim da ocekujuftj":1t5m8428 je napisao(la):Reklamaciju naravno da moraju da uvaze naknadno, ne ocekuje se da ces ti videti sve nedostatke prilikom primopredaje.
Ozbiljan stakleni paravan po meri za tu dimenziju je oko 300e . Primetio sam brojeve na vratima da su nesto prelepljivali pa ostali stari otisci a za ulazna vrata ona jednokrilna sa resetkama moracemo da poradimo na bicepsu kako bi ih otvoriliSanitarium":ux7jr18t je napisao(la):Da, lepo si rekao.
Ja sam menjao kadu za walk-in shower, i pazi molim te, dobio sam sve lepo ali bez staklenog paravana!
Kazu: nije paravan ni bio obuhvacen ponudom A kostalo me je oko 190 EUR doplate! Od tih 190 EUR je 135 EUR fantomski trosak "pracenje dodatnih radova"... I sad jos za paravan verovatno oko 150 EUR ili vise...cirkus.
Brojevi na ulaznim vratima izgledaju kao da su ih sekla deca na OTO casovima...Takodje, i ja sam video na jednom staklu pod odredjenim svetlom jednu veliku liniju - ogrebotinu. Dalje, da li si primetio da ona spoljna resetka vrata u dvoristu mogu da se otvore prostim guranjem ruke kroz ista i pritiskanjem tastera koji sluzi za izlazak... Ima tako tih momenata gde se vidi da je zbrzano na kraju...
Hodnici deluju lepo ali kad bolje razmislis i pogledas, kao neka bolnica...dugi, uski, prejako osvetljeni...
Generalno dobro, ali naravno, ne vredi tih para. Nadajmo se boljem utisku kada se sve zavrsi, ocisti, prosiri park...
A da... u pravu si . To je walk-in. Ja sam stavljao sa kliznim vratima i izasla su me 350e. Bas bezveze sto to nisam promenio...Sanitarium":2kb1wah4 je napisao(la):Ma daj nemoj da me plasis...
Evo recimo ovde: https://www.diplon.net/tus-paravani/
Ili neke Huppe oko 23.000 itd. E sad, ne znam koliko je ugradnja