vladimir15 » Uto Okt 29, 2019 9:20 pm[/url]":2efnki64]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=674948#p674948:2efnki64 je napisao(la):
Nisko » Uto Okt 29, 2019 7:34 pm[/url]":2efnki64]
sasha75":2efnki64 je napisao(la):
"trol" - onaj ko ima drugačije mišljenje od mog i koji ne želi da prihvati moju verziju istine, to je vasa definicija... Ali ja vidim ovde neke koji bez argumentacije iznose neke neverovatno visoke cene (za Beograd - 3,000eur i plus za "demit", pogled na komšiju, nigde ni L od luksuza...) i onda mi preostaje da pomislim da rade u nečijem interesu možda
Izvini, ti si potencijalni kupac stanova na ovoj lokaciji? U kom svojstvu "odredjujes" cene kvadrata po Beogradu. Nije mi bas jasno. Ovo je prvenstveno tema za ljude koji su kupili ili planiraju da kupe stan na ovaj lokaciji. Da li je nesto skupo, jeftino, pretplaceno to je individualna stvar svakog od nas. Ono sto je meni skupo ne mora da bude i tebi i obrnuto. Iz tog razloga mislim da je dalja polemika na ovu temu suvisna. Vratimo se lepim stvarima. Jos malo pa useljenje
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ako ne bude useljenje do marta na kraju, kao što je negde napisano u Ugovoru kao krajnja gornja granica..
Prošao sam danas pored da kupim kafu.. Spoljašnji deo fasade je skoro gotov, vidim postavljeni prozori i "lažno" drvo
Kada se skinu skele mislim da će izgledati mnogo dobro, još bolje nego unutrašnja fasada.. Ostaje da vidimo