Pos jedan, zato sto je u rodi sve rezervisano. Pod dva, ne mogu zaposleni da zakupe parking u airport-u, samo firme.
Posto sam sada odgovorio na temi za Central Garden, da kazem i ovde - cestitam svima koji su rezervisali stan, ali ne ocekujte da sve bude savrseno, ne ocekujte da ce modifikovati stan kako ste trazili (bice mnogo gresaka u modifikacijama), ne ocekujte savrsen projekat (iz projekta u projekat sam sve uvereniji da je ovaj Remmi zapravo neka simpanza kojoj su dali da crta stanove), ne ocekujte da vam devojke iz CBS-a daju tacne i relevantne informacije i pre svega ne ocekujte efikasnu komunikaciju sa ljudima van CBS-a. I pored svega, nazalost, tvrdim da je Central Garden ispao daleko bolje i od West-a i od Abloka, jer znam ljude iz svih kompleksa i znam probleme koje su oni imali. Ako vam je pod tim uslovima ok da date 2500 za kvadrat u prvoj fazi, podrzavam i srecno.
Dakle, kao sto BMW od 60.000e nije savrsen i oce da se pokvari, tako ni za 2500e ne kupujete savrsenstvo od stana (kako se reklamira), nego lokaciju, kulturan komsiluk, odrzavan kompleks i ok (ne luks) zavrsnu obradu. Razmisljajte na taj nacin i donesite odluku na osnovu ovih informacija, a ne onoga sto vi sanjate da taj stan bude i onoga sto vam serviraju