Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Pozdrav.

Zanima me da li je neko od kupaca/komsija u trecoj fazi, ili nekoj predjasnjoj, uzeo model plocica za tus kabinu "light stone scope taupe" kao po slici (izrezbarena ka dole). Zanima nas nacin na koji je monitrana, da li su pruge biti vodoravne(tj. plocica ce biti postavljena popreko) ili vertikalne (postavljena poduzno). Nase misljenje je bilo da ce biti vertikalne, imalo nam je smisla imajuci u vidu duzinu plocica a i oblik - da bi se voda slivala niz te "brazde".

Hvala!Pogledajte prilog 255572
Pruge idu horizontalno, konkretno kod nas…
Ako mozete podne zaobidjite svetlu nijansu, jako teske za odrzavanje…

Pozdrav.

Zanima me da li je neko od kupaca/komsija u trecoj fazi, ili nekoj predjasnjoj, uzeo model plocica za tus kabinu "light stone scope taupe" kao po slici (izrezbarena ka dole). Zanima nas nacin na koji je monitrana, da li su pruge biti vodoravne(tj. plocica ce biti postavljena popreko) ili vertikalne (postavljena poduzno). Nase misljenje je bilo da ce biti vertikalne, imalo nam je smisla imajuci u vidu duzinu plocica a i oblik - da bi se voda slivala niz te "brazde".

Hvala!Pogledajte prilog 255572
Vodoravne su, Ali nema nikakvih problema sa slivanjem vode ili kamencom.

Ne znam da li su poboljšali zvučnu izolaciju u trećoj fazi, ali u drugoj se mogu slušati razgovori komšija — posebno se u kupatilu čuje svaki zvuk, kao da je zajedničko. 😄

• Sviđa mi se
Reagovanja: Cc2
Danas:

IMG_9675.jpeg

IMG_9677.jpeg

IMG_9678.jpeg

IMG_9679.jpeg

IMG_9680.jpeg

Dok ne naucim sve tehnike i izucim yt bice malo nespretno i nezavrseno ali bilo mi je bitno da krenem od pokretanja ideje pa nek ima i mane za pocetak.

Imam dosta ideja ali treba i doata vremena za realizaciju posebno kad jos nisam izucio montazu tako da ocekujem da ce vremenom da uznapreduje.

Mozda sugestija, da ova bela traka sa komentarom bude staticna, a ne da pocne da se brise sa leva, jer se nema vremena da se sve procita.
I mozda da napravis slicnu reportazu o Vidikovcu i Ceraku, bas me zanimaju ta naselja, NBGD na brdu :)
Moze i Miljakovac i on je tog tipa, samo NBGD u sumi :)

Mozda sugestija, da ova bela traka sa komentarom bude staticna, a ne da pocne da se brise sa leva, jer se nema vremena da se sve procita.
I mozda da napravis slicnu reportazu o Vidikovcu i Ceraku, bas me zanimaju ta naselja, NBGD na brdu :)
Moze i Miljakovac i on je tog tipa, samo NBGD u sumi :)

U pravu si imam nameru to da menjam beze slova.

No bio mi je cilj da u toku vikenda izbacim prvi video a nisam ni zagrebao jos program za montazu, prvi put se sa tim susrecem u zivotu pa treba vremena da malo osetim. Ima i ogranicenja u free verziji, ako koristim free fontove nemam bas pregrst mogucnosti za tekst ali gledacu da sredim to u prvom sledecem videu.

Inace nisam zadovoljan ni samim snimkom 100% kamera mi mnogo leti okolo, moram stabilnije i smislenije to da snimam, a da bi ispunio svoj vikend cilj kome je otislo prevashodno 80% vremena zapravo na ucenje programa i kapiranje kako yt funkcionise, nisam stigao da se bavim sustinom.

Racunam neke stvari se uce usput pa ce za jedno 5 klipova da se ispeglaju neke stvari i ici ce sve lakse :)

Ali moram da priznam skroz mi interesantno, za promenu u odnosu na neku suvoparnost onoga cime se bavim lepo je za promenu.

Dok ne naucim sve tehnike i izucim yt bice malo nespretno i nezavrseno ali bilo mi je bitno da krenem od pokretanja ideje pa nek ima i mane za pocetak.

Imam dosta ideja ali treba i doata vremena za realizaciju posebno kad jos nisam izucio montazu tako da ocekujem da ce vremenom da uznapreduje.
Cime snimas? Ako snimas telefonom dobar deo njih ima "Image Stabilizer" mod gde ce ti dosta umiriti snimak i izgledace dosta vise profi.
Jedino sto radi samo sa odgovarajucim osvetljenjem (ne radi po mraku).

Cime snimas? Ako snimas telefonom dobar deo njih ima "Image Stabilizer" mod gde ce ti dosta umiriti snimak i izgledace dosta vise profi.
Jedino sto radi samo sa odgovarajucim osvetljenjem (ne radi po mraku).
Telefonom. Eto jos jedna korisna info, bas cu da pogledam, nisam to znao.

Vrh