Nemaju.Da li lamele imaju video interfon ?
Visi racun je zato sto je na kraju godine radjeno uskladjivanje sa minimalnom cenom rada u odnosu na prethodnu godinu.Da li je neko bio na skupstini stanara juce?
Ako mozete da napisete zakljucke, bila bih zahvalna. Da li je neko pitao oko cene odrzavanja, zar nije receno da ce biti 0,37 po m2 stigao je visi racun od toga?
Okacili su samo na vratima od lifta obavestenje da je skupstina stanara 6.2 u 19h u garazi...Nikakvo drugo obavestenje nisu poslali, iako smo mi vise puta pitali da li ce biti obavestenje i putem maila jer se jos uvek nismo uselili i nismo svaki dan u zgradi...Mi smo gledali u sandučetu nije bilo, na oglasnoj isto, mail ništa, pa zato pitam.
Faza II u pitanju.
P.S. ako može neko od komšija Faze II da pošalje na PP poziv za grupu na VIBER-u, ako je oformljena.
Kada smo mi imali prvu skupstinu stanara na mejl nam je stigao kompletan rezime.Okacili su samo na vratima od lifta obavestenje da je skupstina stanara 6.2 u 19h u garazi...Nikakvo drugo obavestenje nisu poslali, iako smo mi vise puta pitali da li ce biti obavestenje i putem maila jer se jos uvek nismo uselili i nismo svaki dan u zgradi...
Da li neko zna sta je bar usaglaseno, jer ne deluje da ce poslati bilo kakvo obavestenje?
I meni ako moze, hvalaZdravo, da li neko moze da mi pošalje broj upravnika zgrade? I poziv za viber grupu stanara, ukoliko je oformljena.
I nama treba ako neko ima...jer nigde nije istaknut njegov broj telefona. Mi smo trazili od FPa putem maila informacije o sastanku, viber grupi...i oni su mu prosledili mail da ce nam kao poslati ali nista...uopste ne odgovara...Zdravo, da li neko moze da mi pošalje broj upravnika zgrade? I poziv za viber grupu stanara, ukoliko je oformljena.