Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Faza 2, predugovor potpisao 29.08.2022. i tamo stoji u tehničkoj specifikaciji da ima instaliran vodomer za toplu vodu.
Isto tako i finalnom kupoprodajnom 13.08.2024.
To što pozivaju na * dole da može doći do izmena, mogli su pred samu primopredaju da nam skinu prozore stave najgore PVC ili sanitarije da stave neke najgore.
Kao da nisu znali u junu 2024. za fazu 2 da to neće da radi, trebalo je samo da ubace zvezdicu na tu stavku ili je izmene.

Ne znam kolko nas ima u Fazi 2 kojima isto piše kao meni, realno dok se svi ne skupimo i lepo pokrenemo neku tužbu to se neće rešiti.
A rešenje sigurno ima, stvarno nije moguće da u 2025. za tako nešto ne postoji rešenje.
Tako je, mogli su zameniti model sa jeftinijim vodomerom ali ga nisu mogli ukinuti !

Ала вас је зезнуо овај инвеститор. Видим да ово неће проћи без тужби и вуцарања по судовима. Ето зашто сам ја за то да се врате грађевинска предузећа из времена СФРЈ. Тад се радило озбиљно, а данас свако гледа да те зезне и опљачка.

Ала вас је зезнуо овај инвеститор. Видим да ово неће проћи без тужби и вуцарања по судовима. Ето зашто сам ја за то да се врате грађевинска предузећа из времена СФРЈ. Тад се радило озбиљно, а данас свако гледа да те зезне и опљачка.
Sta sad mogu posle ovog sankanja?
Sace investitor sa Maui ostrva da im odgovori. Cuj tuzi ce investitora , mos misliti

da li je neko od stanara druge faze u stanovima koji imaju dve ili vise spavacih soba ugradjivao dodatnu klimu u spavacu sobu? da li je potrebno traziti dozvolu od investitora/upravnika za ovako nesto (spoljna jedinica bi bila na terasi ispod postojece, na istom zidu)

da li je neko od stanara druge faze u stanovima koji imaju dve ili vise spavacih soba ugradjivao dodatnu klimu u spavacu sobu? da li je potrebno traziti dozvolu od investitora/upravnika za ovako nesto (spoljna jedinica bi bila na terasi ispod postojece, na istom zidu)
Tokom izgradnje je i sam investitor nudio da se ugradjuju dodatne klime gde zelite. Tako da možete da ugradite. Mi imamo jednu spolju jedinicu, dok unutra imamo 3.

Moze da se ugradi ali da spoljna jedinica bude pozicionirana kao i već ugrađene u zgradi.

Neka bude da nas je zeznuo za vodu, pošto deluje da je sve ostalo bilo u roku i više nego korektno od strane investitora.

Poradite malo na pravopisu, hvala
Možete pisati po forumima koliko god želite, ali to neće promeniti situaciju – ni moj pravopis, ni vašu grešku.
Ako imate konkretan problem, najbolje je da se obratite advokatu i preduzmete korake koji mogu nešto da promene.
Nemojte se fokusirati na mene – ja vam nisam prodao stan, niti sam davao bilo kakva obećanja.
Zato, savet za ubuduće: kada kupujete stan, povedite nekog stručnog ako niste sigurni u ono što potpisujete.

Vrh