Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Izbrisase mi slike ,mozda zato sto ovo nije Silva projekat vec Vrtovi ceraka,Vazno rekli mi u decembru 3000 evra kvadrat,okacih ovde slike od 2200-2300 sto su mi slali i spustali cenu.Tako da ne lazem....
 
Istina, ali su ga najavili kao ultra mega giga lux. Meni rekli u decembru da im je kvadrat 3000,a sada vidim spustili i to bas po prilicno (2300)
Ne znam odakle ti ove informacije. 3000 nikad nije bilo niti je 2300 sada. Da slabo ide prodaja to je tacno.
Aj posalji na pm da vidim to gde su ti nudili za 2200-2300? Isao sam da pogledam stanove i najjeftinije je bilo 2500 i to manji spratovi.
Po meni najveci minus(ne racunam ogromne guzve koje ce biti tu kada se sve zavrsi) je rok izgradnje od 2.5 godine.
 
Pritom, Silva i Buena Vista su deo čitavog niza u ovom kompleksu.
Nekoliko udruženih investitora plus Top Hill-2 objekat su u najavi za početak gradnje od Jula meseca. Ugrubo sam obeležio plačeve gde će se graditi.

Grad nije zainteresovan da pokuša da bar uredi pristupni put između Lidla i Tc Bazar, mi koji živimo ovde (Vidik-2 i Top Hil-1) se i ne nadamo više bilo kakvom asfaltu u narednih par godina.

IMG_0044.jpeg
 
Nije dobro sto se probijaju rokovi oko useljenja. Prva faza u Vrtovima Jos nista...a kao trebalo Po planu kraj 2023. Evo ide mart I nista
 
Ima li kakva škola za toliki narod koji će se naseliti u ovom delu?!
 
Pričalo se o tome, ali to jedino mesto o kome se “šuškalo” da će tu biti samo vrtić (a to je ova šumica direktno iza TC Bazar) je otkupio investitor i tu od Jula kreću radovi.
 
Prema urbanistickom planu na parcelama "Ду" su predvidjene decije ustanove.
Screenshot_20240225_221632_Samsung Notes.jpg
 
Do 1 aprila bi trebalo da bude gotov tehnicki prijem radova. Problem je sta raditi sa ovoliko prasinom, bukom od drugih gradilista, kranova i kamiona !
 
Da li je tu u planu još nešto da se gradi u budućnosti?!
 
100% ce sve parcele biti popunjene stambenim objektima....
 
Jel se zna da li je pri kraju spajanje kanalizacije sa Vrtovima
 
Da, dosli su do ivice placa deluje da će uskoro. Ovo je od prošlog vikenda fotografija npr kada su bili na ulasku u pumpu
IMG_9671.jpeg
 
Vrh