Ja ipak stojim na svom stanovištu da woke nije ozbiljan problem nego se koristi od strane političara da zamagli pravi razlog nekog problema. Za taj DEI ne znam možda je to problem u SAD kod nas nema toga
Aman čoveče, ne pričaju samo političari o tome, obični kmetovi poput tebe i mene imaju ista iskustva i probleme, gde ih neko drži dole ili opstruira zato što neka debilčina ispunjava određene lične kriterijume (ali ne profesionalne) koje nameću druge debilčine koje posao čak ni ne znaju ili ne vide, ne znaju uopšte ni kako izgleda i šta se na njemu traži i radi.
I da, naravno da toga ima i kod nas.
Kod mene na poslu je isto tako. Preko veza i afera došla jedna grupa ženskih zmijetina koje se prema svima ophode sa arogancijom, nekima čak otele kancelarije, uzele najveće moguće plate, uzele sva službena vozila i parking mesta, probile sve budžete i još na kraju dovele još svojih drugih zmija, da i njih uhlebe. Onda te njihove pod-zmije traže svašta od svojih naređenih (a koji su ispod ovih glavnih), ono, bezobrazne plate i bonuse. Jedan čovek im kaže ne dam. Ove se žale vrhu i ove zmije na vrhu ga smene i misle da su ispale pametne i opasne i kao poslale neku opaku poruku. Al prc, sad ne mogu da mu nađu zamenu jer pozicija koju je on imao iziskuje brojne sertifikate i licence, koji se ne dobijaju lako i proveravaju se kod projekata. Onda mu ponude (kahm mole) da se ipak vrati, on kaže ne, je..te se, vraćam se u inostranstvo. Crknite bre tu. I sad je frka, ne znaju zmije šta će. A priručnici iz feminizma i arogancije nisu pokrili takve dileme.
Pritom te zmijetine nemaju pojma da rade ni te stvari za koje su dovedene, sve prebacuju na druge a one samo daju potpis. Čim je neka veća nedoumica ili kriza, zovu druge da ih vade. Ne umeju ništa osim da s.ru o ženskim pravima i bahate se.
Tako da ne samo da Woke i DEI i propratne moderne kancerčine postoje i prave probleme na zapadu, nego i ja ovde gledam, iz prve ruke, kako isto to rade i ovde.
Imaš gore linkove i izvore pa pogledaj. U slučaju Los Anđelesa, Woke, DEI i uopšteno, stupidne levičarske prakse su dovele do toga da požar dočekaju nespremni.
- Za gradonačelnika su stavili ženu koja je postavljena i gurana samo zato što je crnkinja
- Za načelnika vatrogasne službe su stavili ženu koja je dobila to samo zato što je lezbejka i Woke retard
- Forsirali su zapošljavanje žena i manjina a sposobne i voljne bele muškarce stavljali na čekanja
- Skresali su budžet za protivpožarne mere za 17 miliona dolara
- Umesto održavanjem i unapređivanjem najvažnijih faktora, oni se bavili farbanjem hidranata u peškirske boje
- Davali Ukrajini deo zaliha i opreme umesto da čuvaju i održavaju kad su već desetkovani budžetom
Sigurno ima još ali malo me mrzi da češljam internet da bih objasnio po 1000. put zašto su PC, SJ, Woke, DEI i propratna s..nja destruktivna i sramota za čovečanstvo.
Bestraga mu glava, probajte nekad da gledate dalje od mejnstrim medija i lupetanja, probajte nekad da gledate iza krivine koja nailazi, ili malo širu sliku. Ne mora uvek nešto da bude objavljeno u mejnstrim medijima i izveštajima Vlade ili ne znam, EU, da bi se potvrdilo da postoji. Ne mora uvek sve novo da bude dobro i kvalitetno. Nije električno vozilo spas za planetu. Nije dranje niže i srednje klase rešenje za zagađenje. Nije zapošljavanje žena samo zato što su žene - održivo. Ne mora uvek sve sa zapada da bude dobro. Ne mora uvek najveći razlog i uzrok da bude onaj o kome ološi iz medija laprdaju dok kriju prave štetočine. Mislite malo svojom glavom i učite iz svojih iskustava, ne čekajte da vam imbecili i plaćenici od medija govore da je sve superiška dok se degenerisane i veštački stvorene podele, stupidarije i degeneracije šire po svetu. Ne morate baš da slušate medijske debile i držite prst na ringli dok ne dogori do koske pa da tek onda skapirate da je vreme da ga sklonite i da to nije dobar savet. Imate svoje nerve, čula i mozak, koristite ih.