Šta je novo?

Vreme i klima u Beogradu

Ovo me podseti na slučaj one podmornice gde vlasnik nije hteo da angažuje iskusne 50-togodišnje podmorničare belce jerbo nisu dovoljno inspirativni, nego je hteo neke mlađe i inspirativnije. Na kraju svi implodiraše od silne inkluzije i inspirativnosti

Da, bukvalno je tako. DEI = kancer, dekadencija.

Evo još nešto u prilog tome. Beli čovek objašnjava kako ga je LAFD odbio i stavio na čekanje za posao dok crnce, latinose i žene zapošljavaju očas posla, čak i kad nemaju pojma ili mozga

Koliko sam ispratio dešavanja oko ovih požara u LA sada, sami su sebi napravili problem. Tako da reći da je ovo posledica klimatskih promena u ovom konkretnom slučaju nije tačno:
- skresali budzet za vatrogasce za 20 miliona USD
- zbog toga su se osiguravajuće kuće povukle i nisu nudile mogućnost osiguranja protiv požara u tim delovima grada. Gomila viletina tamo sad nije osogurana. Svaka čast analitičarima osiguravajućih kuća koji su predvideli visoku verovatnoću da se desi ovakva nesreća
- prioritet novog šefa vatrogasaca LA je bio inkluzija i povećanje tih brojeva u redovima vatrogasaca (bukvalno izjavila što više to bolje). Ta žena je inače dupli inkluzivitet - em žena em gej, blago njima
- da bi spasili neke ribice skrenuli su vodu iz jezera u okean pa je jezero prazno i hidranti ne rade
- zadnje dve sezone tamo su bile zapravo izuzetno bogate padavinama pa je nisko rastinje nabujalo.
- poslednja dva meseca bila je suša tamo pa se bujna vegetacija osušila a nije raskrčena oko naseljenih područja što je bilo dodatno gorivo za požare
- na kraju orkanski vetrovi koji em raspiruju požar kao napalm em sprečavaju da se požar gasi iz vazduha

Ubi ih prejaki woke. Zamislite medju vatrogascima LAja bilo je samo 115 žena?? I to treba povećati, a kako će žena da vitla teškim crevom ili da izvlači povređene na krkače iz zapaljenih objekata to je manje bitno. Dokle ide wole boleščina to je neverovatno ali se dešava.

Tramp je pre pola godine bio kod Rogana u emisiji i opet upozorio da je jezero odakle se crpi voda za slučaj požara prazno (prvi put to rekao 2018.) ali dzaba, nema ko da sluša. Sad ih republikanci tamo u Kaliforniji politički rasturaju. I treba, namestilo im se kao kec na 11.

Možeš li ti izvlačiti povređene na svojoj krkači? Umeš li ti da koristiš vatrogasno crevo? Umeš li da ga nakačiš na hidrant?

Ne može jednakost polova da se svuda primenjuje. Za "fizičke" stvari mora da postoji test snage, sposobnosti i tu je bitno "da li možeš da nekog nosiš na krkače".

No, politička korektnost radi to što radi, pa se gledaju druge stvari pre nego praktične.

Lupam, za vatrogasce se propiše norma tipa moraš sam da spojiš crevo i onda ga nosiš 50 metara, tj. simuliraš realnu situaciju.

Kao kada bi (a nažalost i to postaje realnost) želja i požrtvovanje bili jedini kriterijumi za ulazak u reprezentaciju u nekom sportu.

Podele postoje i tako mora da bude.

Možeš li ti izvlačiti povređene na svojoj krkači? Umeš li ti da koristiš vatrogasno crevo? Umeš li da ga nakačiš na hidrant?
Na krkače mogu, a za crevo i ostalo nisam obučen. Ne razumem šta hoćeš da dokažeš? Za neke poslove jednostavno je potrebna fizička snaga i izdržljivost koju žene nemaju - to je udesila majka priroda pa ako s tim imaš problem žali se njoj.

malo se beži od teme.
Postoje dobri i pravi razlozi za ovaj požar koji je samo najava za još požara svuda po svetu. Nije woke i politička korektnost kriva. To samo služi da se prebaci odgovornost na nepostojeće faktore. Kada čujem reč woke, znam da neko nešto pokušava da mulja.
Da li je woke i politička korektnost bila odgovorna što je nama izgorela tolika šuma proteklih godina? Ili u Španiji, Portugalu, Turskoj , Grčkoj - gde su sve već bili požari. Ako se čeka na vatrogasce da reše problem koji je daleko širi i opasniji, onda teško i njima i svima nama.
Najvažnije je da do požara ne dođe, već je prekasno kada se on rasplamsa, ovakve požare niko ne može da ugasi. U Kanadi i Sibiru ih nisu ni gasili čekala se kiša, jedino što se sada pojavio u gradu.

Nisu Woke i DEI krivi za izbijanje požara, ali jesu delom krivi za loše postupanje i propuste i pre i nakon toga.

Zapošljavaju se i postavljaju ljudi koji nemaju ni trunke mozga i razuma, a kamoli potrebna znanja i veštine.

Vreme je da se Woke i DEI kanceri odstrane iz društava. Ne donose ništa dobro, a i inače su veštačka, neprirodna i nelogična tvorevina.

Nisu Woke i DEI krivi za izbijanje požara, ali jesu delom krivi za loše postupanje i propuste i pre i nakon toga.

Zapošljavaju se i postavljaju ljudi koji nemaju ni trunke mozga i razuma, a kamoli potrebna znanja i veštine.

Vreme je da se Woke i DEI kanceri odstrane iz društava. Ne donose ništa dobro, a i inače su veštačka, neprirodna i nelogična tvorevina.
Ja ipak stojim na svom stanovištu da woke nije ozbiljan problem nego se koristi od strane političara da zamagli pravi razlog nekog problema. Za taj DEI ne znam možda je to problem u SAD kod nas nema toga

Демократе су јасно рекле који су им приоритети. Гласачи су их поставили у лидерску позицију, па су у ствари гласачи ово и изабрали. 100 милиона је скресано са програма превенције пожара.

Ja ipak stojim na svom stanovištu da woke nije ozbiljan problem nego se koristi od strane političara da zamagli pravi razlog nekog problema. Za taj DEI ne znam možda je to problem u SAD kod nas nema toga

Aman čoveče, ne pričaju samo političari o tome, obični kmetovi poput tebe i mene imaju ista iskustva i probleme, gde ih neko drži dole ili opstruira zato što neka debilčina ispunjava određene lične kriterijume (ali ne profesionalne) koje nameću druge debilčine koje posao čak ni ne znaju ili ne vide, ne znaju uopšte ni kako izgleda i šta se na njemu traži i radi.

I da, naravno da toga ima i kod nas.

Kod mene na poslu je isto tako. Preko veza i afera došla jedna grupa ženskih zmijetina koje se prema svima ophode sa arogancijom, nekima čak otele kancelarije, uzele najveće moguće plate, uzele sva službena vozila i parking mesta, probile sve budžete i još na kraju dovele još svojih drugih zmija, da i njih uhlebe. Onda te njihove pod-zmije traže svašta od svojih naređenih (a koji su ispod ovih glavnih), ono, bezobrazne plate i bonuse. Jedan čovek im kaže ne dam. Ove se žale vrhu i ove zmije na vrhu ga smene i misle da su ispale pametne i opasne i kao poslale neku opaku poruku. Al prc, sad ne mogu da mu nađu zamenu jer pozicija koju je on imao iziskuje brojne sertifikate i licence, koji se ne dobijaju lako i proveravaju se kod projekata. Onda mu ponude (kahm mole) da se ipak vrati, on kaže ne, je..te se, vraćam se u inostranstvo. Crknite bre tu. I sad je frka, ne znaju zmije šta će. A priručnici iz feminizma i arogancije nisu pokrili takve dileme.

Pritom te zmijetine nemaju pojma da rade ni te stvari za koje su dovedene, sve prebacuju na druge a one samo daju potpis. Čim je neka veća nedoumica ili kriza, zovu druge da ih vade. Ne umeju ništa osim da s.ru o ženskim pravima i bahate se.

Tako da ne samo da Woke i DEI i propratne moderne kancerčine postoje i prave probleme na zapadu, nego i ja ovde gledam, iz prve ruke, kako isto to rade i ovde.

Imaš gore linkove i izvore pa pogledaj. U slučaju Los Anđelesa, Woke, DEI i uopšteno, stupidne levičarske prakse su dovele do toga da požar dočekaju nespremni.

- Za gradonačelnika su stavili ženu koja je postavljena i gurana samo zato što je crnkinja
- Za načelnika vatrogasne službe su stavili ženu koja je dobila to samo zato što je lezbejka i Woke retard
- Forsirali su zapošljavanje žena i manjina a sposobne i voljne bele muškarce stavljali na čekanja
- Skresali su budžet za protivpožarne mere za 17 miliona dolara
- Umesto održavanjem i unapređivanjem najvažnijih faktora, oni se bavili farbanjem hidranata u peškirske boje
- Davali Ukrajini deo zaliha i opreme umesto da čuvaju i održavaju kad su već desetkovani budžetom
Sigurno ima još ali malo me mrzi da češljam internet da bih objasnio po 1000. put zašto su PC, SJ, Woke, DEI i propratna s..nja destruktivna i sramota za čovečanstvo.

Bestraga mu glava, probajte nekad da gledate dalje od mejnstrim medija i lupetanja, probajte nekad da gledate iza krivine koja nailazi, ili malo širu sliku. Ne mora uvek nešto da bude objavljeno u mejnstrim medijima i izveštajima Vlade ili ne znam, EU, da bi se potvrdilo da postoji. Ne mora uvek sve novo da bude dobro i kvalitetno. Nije električno vozilo spas za planetu. Nije dranje niže i srednje klase rešenje za zagađenje. Nije zapošljavanje žena samo zato što su žene - održivo. Ne mora uvek sve sa zapada da bude dobro. Ne mora uvek najveći razlog i uzrok da bude onaj o kome ološi iz medija laprdaju dok kriju prave štetočine. Mislite malo svojom glavom i učite iz svojih iskustava, ne čekajte da vam imbecili i plaćenici od medija govore da je sve superiška dok se degenerisane i veštački stvorene podele, stupidarije i degeneracije šire po svetu. Ne morate baš da slušate medijske debile i držite prst na ringli dok ne dogori do koske pa da tek onda skapirate da je vreme da ga sklonite i da to nije dobar savet. Imate svoje nerve, čula i mozak, koristite ih.

Poslednja izmena:
Svrca wrote
,, .... су јасно рекле који су им приоритети. Гласачи су их поставили у лидерску позицију.... ,,

Koji prioriteti, hoce požare, nece požare. Koja liderska pozicija piromani ili vatrogasci ?
😇

Oко овог пожара, мене, нас као људе из (скоро) трећег света може да занима само да ли ће сада, када су богатима и познатима изгорели домови, бити стварно нешто урађено по питању глобалног загревања или не.
Пошто и овде причамо о гејевима и расама мислим да ипак неће ништа, једва чекам мед мекс ирл.

Наравно да је Вок и ДУИ озбиљан проблем, као део хипокритичне Глобалистичке суперструктуре која перфидно и субверзивно уништава свет и промовише медиокритетство, нестручност, служећи се свим медијским средствима- холивуд, индустрија забаве како би промовисали њихове алтруистичке, племените побуде. Подилажење одређеним структурама друштва
који онда максимално улоупотребљавају систем. Бити црн, браон, геј, жена, транс је битно, а не да ли имаш мозак и знаш шта радиш. Наравно велемајсторима, финансијско/ јеврејским режисерима ове спрдње ништа неће фалити. Ватра још није стигла до Бел Ера и Беверли Хилса.

Tooo iko

,, .... једва чекам мед мекс ирл.... ,,

Dosadili dosadašnji svi izlizani i oficani
I Kurte i Murte...
Gledam klince, 8prihvataju sve što ima i tručicu novog, a to je važno da se ne ponove i ne ponavljaju ni u u dr. ambalaži.

Nova klima je tu u svakom smislu,
čeka se samo novo vreme
jbg. Djekna još nije a kada ce ne zna se...
😀

Vrh